LA JUSTICIA JUSTA A TORNAJORNALS


Avui us penjo un conte de justícia.
On la millor justícia (civil) és la que poden arribar a pactar les parts… però no sempre és possible pactar: els prejudicis, les tensions, les desavinences, els odis infundats… i a voltes només cal aplicar el sentit comú.
El sentit comú que dóna la serenor i l’allunyament del problema, precisament per trobar la solució. …
La millor solució sempre arriba a tornajornals.

Apali, si voleu escoltar la contalla, cliqueu aquí.

Quant a ramonverdaguer

Si hagués de trobar un sol mot per definir-me, diria: aprenent. Aprenent de viure, d'estimar, d'escoltar, de donar, de fruir, de descobrir, de llegir, d'estudiar, de pensar, de parlar, d'escriure, de mirar, de sentir, ... Aprendre, sempre aprendre. I si em demaneu un lema, posaré la mà al sac d'en Salvat Papasseit i diré: Al llavi una flor i l'espasa ferma!
Aquesta entrada ha esta publicada en CONTES. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari