Saül Gordillo www.saul.cat

Bloc sense fulls

19 de setembre de 2005
Sense categoria
8 comentaris

Quin personatge.

Em sembla sensacional.

Insuperable.

Del personatge ja en parlava fa dos mesos.

Se’ls veu una hora lluny…

  1. Ho vinc dient de fa temps i en diversos blocs, ho torno a repetir – Mentre a la presidència de la Generalitat i tinguem una persona que pertany a un partit en seu a Madrid i d’obediencia espanyola és impossible que aprovin un Estatut ambiciós no s’ho poden permetre " el café para todos" és el que preval , ja que d’ona més vots, l’unica opció en possibilitats és el front nacionalista CIU/ERC buscant la confrontació i que el "Gobierno" de torn estigui necessitat de suports. El PSC el porten gent que té el cap a Espanya, Montilla, De Madre, Corbacho, Zaragoza, Iceta, aquests son espanyolistes i molt, en Maragall l’utilitzen-.

  2. El que s’ha demanat com a bò per Catalunya, normalment sempre ha segut millor per Espanya.

    En canvi, el que s’ha demanat en nom de Espanya, normalment no ha segut ni bò per Catalunya, ni per Espanya..

  3. A mi el que em molesta, perquè ho trobo pur terrorisme és que ens portin el cap de la policia i el de l’exèrcit ha dir que dir que "Catalunya és una nació" no és bó. No és això terrorisme en estat pur? Són aquests els membres del Govern que s’han d’expressar en nom de l’Executiu?

    Mira, el Sevilla potser és un pallasso, però, com a mínim, és el ministre d’Administracions Públiques i és una veu "no militaritzada", però que vinguin els amos de les pistoles a dir-nos que hem de fer. Això ja és un grà massa!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!