CONTE DE FRARES

Ai que és cas!. Aquestes tecnologíes veig que ho poden fer quasi tot!. Si em permeteu, i en se prou, miraré de penjar en audio alguns dels contes que, des de fa més de set anys, setmanalment vaig explicant a Radio Arenys.
De sempre he cregut que les nostres llegendes-rondalles-contes, les estem perdent. El nostre imaginari s’està perdent i amb ell les paraules quotidianes dels nostres avis. Aquesta experiència d’explicar contes, m’ha portat a llegir les llegendes i rondalles per tal de trobar-los-hi un llenguatge planer, però amb la llengua i la forma que els donaven els nostres avantpassats.
Avui començarem pel conte de frares.

Quant a ramonverdaguer

Si hagués de trobar un sol mot per definir-me, diria: aprenent. Aprenent de viure, d'estimar, d'escoltar, de donar, de fruir, de descobrir, de llegir, d'estudiar, de pensar, de parlar, d'escriure, de mirar, de sentir, ... Aprendre, sempre aprendre. I si em demaneu un lema, posaré la mà al sac d'en Salvat Papasseit i diré: Al llavi una flor i l'espasa ferma!
Aquesta entrada ha esta publicada en CONTES. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a CONTE DE FRARES

  1. AnnaPortell diu:

    un altre vegada. Només m’hagués faltat, un balancí davant la llar de foc.

Deixa un comentari