SERRALLONGA

DE SINERA ESTANT.....

30 ANYS D’AJUNTAMENTS DEMOCRÀTICS A SANT CELONI

Foto: Església de Sant Martí (Sant Erasme) i la seva sagrera, on s’ha celebrat l’acte.

Avui he tingut el goig de poder participar en festa grossa. Els amics de  Sant Celoni m’han demanat que participés, fent una petita xerrada,  a l’acte de celebració dels 30 anys d’Ajuntaments democràtics. (La podeu escoltar, dura uns 10 minuts-)
De veritat que m’ha plagut molt fer aquesta xerrada. L’he mirat de fer historicista,  no exempta d’engatjament al país, als Ajuntaments i al futur.
I  els de Sant Celoni poden lluir d’història, poden lluir de privilegis tals com escollir els seus representants als ajuntaments l’any 1354. A ells sols… I a Sant Celoni havien debolit els mals usos dos cents anys abans de la sentència de Guadalupe… i … en definitiva, m’ha fet molt de goig poder fer la xerrada invitat per en Francesc Deulofeu digne alcalde actual de Sant Celoni. I he pogut retrobar molts amics. No endebades ja fa 22 anys que em deixen anar els dilluns a l’Ajuntament a ajudar (espero que no a entorpir) la feina jurídica de l’Ajuntament de la Vila de Sant Celoni.
Ah! I he fet una recordança i un gran agraïment a n’en Ramon Vila i Roca (al cel sigui), gran amic, gran funcionari, i amb ell també a tots els funcionaris santcelonins, tan amatents sempre de poder ajudar i servir… gran paraula que a Sant Celoni no ha perdut el seu sentit..


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.