Coca de recapte

El bloc de Ramon Farré Roure

31 d'agost de 2017
0 comentaris

Altre cop

Cada vegada que s’acosta un fet important a Catalunya, les aigües es remouen amb intencions del tot interessades. Ara, la polèmica torna a incidir sobre els Mossos, després de fer-ho pocs moments de l’atemptat el mateix dia.

Suposadament, coneixien l’amenaça terrorista sobre la rambla de Barcelona i no van fer res. Aquesta era la notícia que llançava el director del Periódico. Avui, hi torna ensenyant un document que ho demostraria.

És impossible de saber les fonts veritables del document i la seva veracitat. En el món subterrani no hi ha torxes ni fedataris públics: hi ha interessos a protegir, estabilitats a pertorbar, voluntat d’alteració de la moral pública i dirigir les aigües cap a molí que més convé.

En aquest cas, l’acció dels Mossos després dels fets de Barcelona i Cambrils va ser exemplar i, a criteri de molts, va fer evident, si calia, que Catalunya pot ser un Estat. Probablement, es vol debilitar aquesta percepció en un moment de conflicte obert. Tampoc no és descartable un muntatge, indicis hi ha, per protegir un mitjà molt mal ferit en la seva imatge i credibilitat.

Naturalment, els que vulguin creure la notícia la creuran, amb proves o sense, sense dubtes. Els que no, no. I motius tindran. Jo prefereixo creure als Mossos i al meu Govern.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!