19 de desembre de 2008
Sense categoria
2 comentaris

Saura i els pilotes

En tot aquest rebombori d’en Saura obligant els mossos a assistir a la seva conferència hi ha un detall que no acabo d’entendre. A veure si algú me’l pot aclarir.

Es suposa que el senyor Saura es deu complaure que els seus subordinats assisteixin a les seves conferències. A instàncies dels capitosts, o perquè són uns trepes (o, no ho descartem, perquè es senten sincerament atrets per l’oratòria sàurica, que de tot se n’hi troba per aquests mons de deu), uns quants mossos decideixen assistir a l’event.

Segons que diuen els mitjans, els que van donar instruccions per assistir a la conferència, deixaven clar que s’hi havia d’anar amb l’uniforme. Aquest és el detall que no acabo d’entendre.

Veiam, si els que van anar-hi eren uns pilotes, havien de fer-se trobadissos amb el conseller perquè la seva acció pilotística tingués algun sentit. L’uniforme sembla irrellevant. Fins i tot diria que anar-hi d’uniforme podria fer pensar al Saura que és un escaquejat que hauria d’estar voltant pel carrer.

Però si el que volien els capitostos era omplir el local, donada la sens dubte sorprenent falta d’interès del públic en general en les idees del conseller, era molt millor que els mossos hi anessin de paisà. Així els periodistes a qui els seus caps havien castigat amb la cobertura de l’acte haguessin anotat que el recinte era ple de gom a gom d’estranys éssers que no tenien res millor per fer que escoltar el Saura de debò (el Saura del Polònia ja és una altra cosa, però aquest no va anar-hi, que jo sàpiga). Encara que no s’hagués destapat la instrucció de la conselleria, voleu dir que fa gaire bon efecte que la majoria dels assistents siguin mossos uniformats?  No es veu molt el llautó si hi ha un grapat de gent amb uniforme?

La conclusió que el Saura és un egòlatra que ven ecologisme de fireta per tocar poder és equivocada, en la meva opinió. Jo crec més aviat que és un paio tan contradictori i despistat que els seus subordinats ja no saben com fer-li la pilota.

 

A mi, a més, em fa una mica de pena, pobre, ell que devia ficar-se en política per canviar el mon amb procalmes incendiàries, i ha acabat que ni sent superconseller la gent el va a sentir si no és per obligació.

  1. Tots els fatxes disfressats us moriu d’enveja que una persona honesta com en Saura pugui dirigir els Mossos. Aquestes coses les fa tothom, però només surten quan les fa algú d’esquerres que no es plega al poder

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!