EL PROBLEMA DE LA SANITAT NO ÉS LA LLENGUA, SENYORS DEL PP, ÉS EL MAL FINANÇAMENT QUE ENS REGALEN

Sembla que de cada dia més la política s’esbutza per les costures més sòrdides i cavernícoles. Allò que compta és el titular cridaner, el tuït esbofegador, la coça a l’os de la cama de la dignitat. En Gabriel Company, el mitja unça del PP Balear, sembla que també s’hagi apuntat a aquest carro de l’estultícia i, quan pot, ens regala un titular d’aquells que farien empegueir només que la praxi política conegués la vergonya ni que fos per la pell. És veritat que en això hi ajuden certes mitjans, per no dir gairebé tots, que s’apunten al carro de les mitges veritats amb una frivolitat espantosa. I també la competència que els ha sortit per l’extrema dreta i que no té el més mínim mirament a l’hora d’explotar aquesta via. Em referesc a C’S i als seus referents Rivera, assenyalant els professors d’un institut català o el seu col·lega Arcadi Espada, amic de Pericay,  fent unes declaracions sobre la víctima de la manada que el retraten tal com és: una persona execrable. Però tornem al solc.

Si voleu continuar llegint, clicau l’enllaç

https://dbalears.cat/opinio/2018/05/05/314795/tambe-vull-atenguin.html

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *