SÓN MEVES, SES ILLES SÓN MEVES…

Benvinguts a l’imperi de na Carraixeta

 

El dia que escric aquests papers m’he aixecat, sense previ avís ni cap simptomatologia estranya, súbdit de l’imperi de na Carraixeta. Dic imperi perquè no se m’acut altra fórmula jurídica més o menys viable. Na Carraixeta, basta sentir com esclovella el castellà al Senat, no és de sang blava, ni té príncep que la festegi, per tant no crec que pugui ser reina. I molt menys podria autoproclamar-se presidenta d’una república, amb l’aversió que li tenen ara els constitucionalistes. Pels qui no ho saben els diré que na Carraixeta és senadora per les Illes Balears. In sèculo es fa dir Catalina Soler però com que a la ruralia de Mallorca tothom conserva el seu malnom, aquest és el que l’honora i li atorga la imperial distinció.

Si voleu llegir més clicau l’enllaç

https://dbalears.cat/opinio/2018/02/09/311601/benvinguts-imperi-carraixeta.html

Si voleu veure el vídeo clicau l’enllaç         https://dbalears.cat/politica/2018/02/07/311531/video-catalina-soler-bernat-picornell-les-illes-son-meves-seves.html

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *