Rafel Santapau

Professor de literatura i teatre / Pintor, escriptor, músic i artista en general / Independentista radical./ Ateòleg / Absolutament cremat (ara no tant)

11 de febrer de 2021
0 comentaris

Donec perficiam (59) Votem independència.

 

 

dijous 11 de febrer de 2021

 

Votem independència

 

Després de campanyes, debats i paraules, només tenim dues opcions, dues alternatives:  Catalunya o Espanya. No hi ha més.

Cal saber que són dues opcions excloents. No es pot ser partidari de les dues coses alhora. Se sap que Espanya vol fer desaparèixer Catalunya i tot el que significa. Vol fer desaparèixer la nostra llengua, la nostra cultura, les nostres lleis, la nostra economia i tot allò que ens diferencia de Segòvia o de Badajoz. Ja cal que ho tinguem en compte.

I què ens ofereix Espanya? La degradació que està deixant a la vista el judici del cas Bàrcenas i la Caixa B del P.P. no és sinó la constatació d’estar davant d’un govern que ha funcionat sempre com una organització mafiosa.

Robant i repartint-se el botí, amb total impunitat o amb l’aplaudiment de jutges i policia. Des del Sr. Borbó pare, fins al darrer cobrador del PP. Tots han participat en el repartiment del botí.

Amb la mateixa poca vergonya que el PSOE ha actuant a Andalusia durant tots aquests  anys, robant i repartint a mans plenes amb l’assessorament de les autoritats.

El cas Bàrcenas no és més que un altre exemple de com funciona Espanya.

Va bé que ens ho mirem aquests dies, per saber que l’única alternativa que tenim és la independència.

Caldrà que manifestem un desig inequívoc de voler començar una nova singladura. Hem de tenir molt clar que si no som un problema per a Europa, no ens escoltaran mai.

Ha de quedar ben clar el nostre desig de llibertat.

Recuperem,  la fermesa i la dignitat: votem independència.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!