Rafel Santapau

Professor de literatura i teatre / Pintor, escriptor, músic i artista en general / Independentista radical./ Ateòleg / Absolutament cremat (ara no tant)

7 de gener de 2021
0 comentaris

Donec perficiam (54) Comencem un nou any

 

 

dijous  7 de gener de 2021

Corren temps difícils per a la democràcia, per a la vida política i àdhuc per a la vida estricta. No ens hem d’enganyar.

Cada noticiari és una font de noves desgràcies. Tancaments, confinaments, protestes d’uns i altres.

Morts, malalts, governs fent  brindis al sol, ministres de sanitat participant en campanyes electorals, Srs. Borbons, amb la cara més dura que el ferro,  dient que la Constitució és tan important.

Bona part del món laboral patint pel que s’està congriant a nivell nacional i internacional.

Personal sanitari fins als engonals, mestres i professors en situació semblant, alumnes grans i petits que no saben ben bé cap a on girar-se i els seus pares i mares a uns centímetres de l’abisme o estimball, i perdó  per la metàfora.

Corren mals temps per a la lírica. Ja ho va dir el poeta. Tanmateix, i això és important,  comença un nou any.

Malgrat tot, malgrat les conspiracions, les paranoies i les apocalipsis, estem començant  un  any nou i això suposa sempre una oportunitat de reprendre, de replantejar, de preguntar-se què hem estat fent fins ara i què s’hauria de canviar.

Es l’hora de fer els propòsits, de deixar de fumar, de tornar al gimnàs, d’aprendre anglès, d’apuntar-se a un partit independentista, de deixar de col·laborar amb les empreses del l’IBEX-35, d’exigir el català a l’administració de l’estat espanyol, de parlar amb tothom en català, de consumir  exclusivament productes de la nostra terra, de la nostra gent.

Potser és l’hora de segar algunes cadenes.

 

 

 

 

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!