gerard quintana

Cargol treu banya

24 de setembre de 2007
Sense categoria
94 comentaris

FEINA FETA

La gravació del disc ha arribat al final.
El procés de masterització, realitzat per Kei Macias, també.
Avui diumenge he donat el vistiplau i demà mateix es ferà l’entrega del master a la discogràfica Global, que és qui editarà i publicarà el cd.
Finalment he organitzat el cd en quatre parts i un epíleg.
Hagués estat genial que el vinil no hagués passat a la història, o al coleccionisme, i poder editar un doble vinil, amb quatre cares.
De fet, els primers discs que vam treure amb Sopa de Cabra van sortir només en vinil i més endavant es van editar en cd.
Quatre cares amb quatre inicis de disc i quatre finals, és més interessant per aquest treball que no pas 17 cançons seguides.
Per això mateix les he agrupat de quatre en quatre, responent a un procés vital, que detallaré en el cd.

Ara és el moment de preparar el directe amb moltíssimes ganes.
El que veieu a la imatge és el cartell de les actuacions que ferem a la sala Maldà, a Barcelona, per presentar “Treu Banya”.
En aquests concerts compartiré escenari amb els dos musics amb els que he treballat la composició de les cançons.
Serà una oportunitat irrepetible per conèixer les motivacions d’aquest darrer treball. Una mena de “Com es va fer…”.
Uns concerts de proximitat i amb més coses que les que es poden trobar en el cd, lluny de calcar-ne el seu contingut
Aquests concerts, en principi, no tindràn continuitat.

‘Aquest any m’agradaria moure’m amb llibertat per tot tipus d’escenaris.
Això requereix més treball i un equip de musics creatius i flexibles, amb els que compto.
Després de treure “Les Claus de Sal”, molta gent va pensar que havia derivat cap a un estil intimista sense retorn.
Mai m’ha agradat copiar un treball que ja he fet, i tampoc llençar el que m’ha deixat satisfet, sinó evolucionar a partir de les bones troballes.
Aquest proper cd és un clar exemple d’això que us estic explicant.
Després de les actacions del Maldà, el concert del dia 31 d’Octubre a les Fires de Girona, pot servir per entendre-ho millor.
Seguirem en contacte
molta llum’

  1. En aquesta vida totes les coses tenen el seu procés. I per arribar on un vol, hi ha una recepta que mai falla: paciència, esforç, autocrítica, superació, entrega, amor, i molta energia. 

    Felicitats Gerard, ja tenim el 3er aquí! I sobretot, gràcies per haver-ho compartit amb totes i tots el que et seguim fidelment.

    Petons i molta llum!

  2. Hola!!

    Què bé…tota una setmaneta a Barcelona!! No hi faltaré, està clar! Tinc moltes ganes de veure la plasmació física d’aquest treball i, sobretot, d’escoltar tots els teus missatges, sentiments i percepcions de la vida que tant m’agrada sentir de tu.

    A veure si aquesta vegada vinc a saludar-te i ens veiem les cares

    Molts petons lluminosos!!!

    Nuri

  3. A veure si tinc la sort de poder assistir a algun dels concerts del "com es va fer" el nou CD. Segur que seran inoblidables…

    La fotografia que surt a dalt del cartell és la portada del que serà el nou CD?

    Salut i abraçades!

  4. Bones Gerard!

    Veient q en la teva agenda no hi ha res de concerts per Mallorca ens haurem de desplaçar (la insularitat!!!) tu també la " pateixes " fa uns anys.

    M’agradaria sobretot venir al teatre a Barcelona, el dissabte més concretament.Saber com comprar les entrades i a on? estaria més bé ja que supós q serà el dia q haurà més gent.També em faria il.lusió anar a Girona peró aqui ja és més difícil. No seria la primera vegada per fires a Girona (genial: les barraques, ambient, ufff,ja fa temps … )

    Bé esperant el nou disc i contestació. una abraçada.

    P.D: a veure si trobes un dia per venir a s’illa.

    Llum i records.

  5. Hola!

    Espero poder asistir algun d’aquests "com es va fer…".

    Però repetint la pregunta que ja ha fet algú, les entrades on es poden treure…?

    Tinc moltíssimes ganes de poder gaudir d’una nit màgica.

    Gràcies per aquest regal tan ple de llum. =)

    Marta

  6. ja que diuuuus que et vols moure per tot tipus d’escenaris…on em de trucar per fer un concert aqui a Torreblanca, aqui feia anys que ningu organitzava res aixi que em format una asociacio de joves i aquest estiu ja hem pegat canya amb tot tipus de musica ( per cert que a los señores veraneantes els va faltar temps per denunciar i que acudira una inspeccio…pero bueno ahi seguim, no podran en nosaltres je je je) tenim previst organitzar concerts cada 3 mesos i tornar a menejar aquest poble que abans era l’enveja de tots els altres i ara s’ha passat una bona tempora hivernant esperem poderlo despertar com toca…!!! beseeeeets!

  7. Enhorabona!!! Ja tenim la criatura. Ha estat una experiència fantàstica que m’ha agradat molt compartir amb tots vosaltres.Ha hagut moments que inclús m’arribaven les vostres vibracions més positives. Senzillament meravellós!

    Moltes gràcies per ser com sou!

    Amb afecte,

    Ramon

    i de ben segur, algun dia d’aquests ens trobarem!!! De moment esperaré amb impaciència tenir el CD, que encara que no és de vinil (carai, com l’anyoro!) segur que sonarà Súper!

  8. Hola!

    Hi havia uns quants comentaris que preguntaven on es podien comprar les entrades (un dels quals era el meu ^^’) però sense voler vaig ampliar la imatge que ha posat en Gerard en aquest post, i allà posa que es poden aconsseguir al servicaixa (http://www.servicaixa.com). A partir d’avui ja es poden treure 😉

    (si algú vol saber el preu, val 22’12€)

    Espero haver servit d’ajuda! petons i avera si ens veiem en algun dels concerts! =)

    *Marteta*

  9. Feia temps que volia mirar si trobava alguna plana web o algun blog on veure si hi hauria algun treball més teu i d’un click n’he trobat el blog i la teva nova plana web.

    Espero impacient la sortida del nou CD i poder escoltar les teves lletres, que en moments de dubtes em relaxan i m’alliberen.

    Si no puc assistir als concerts de Maldà, fare tot el possible per anar al de la meva ciutat, Sabadell.

    Felcitats tant pel teu nou treball com pel teu sant !!!

    Una abraçada.

  10. Thank you for your sharing the blog. Your article is nice.

    Let me introduce our product, cheap handbags.They have many advantages.Not only do they have low price,but also they have high qualities. Our bag is distinguished symbol

     

  11. Leafglass deals in <a href=”http://www.leafglass.com”> Glass Pipes</a> Wholesale glass pipes, Wholesale Glass Bubblers, Wholesale Glass Spoons, Wholesale glass Inside Out, <a
    href=”http://www.leafglass.com”>Glass Pipe Manufacturer</a> Glass pipe wholesaler, Glass pipe suppliers,<a href=”http://www.leafglass.com”>Smoking Glass Pipes</a>

  12. Recently i ran into your website and so are already reading along. I think I’d leave my first comment. I don’t understand what to share with the exception that I’ve enjoyed reading. Nice blog. For certain i will keep visiting your blog really often
  13. 锘縇os planes nuevos del Emperador

    “Dada mi herencia latina, siento una especial conexi贸n con Espa帽a. Estoy encantado de abrir una tienda y ofrecer mis dise帽os aqu铆”. Hay m谩s, mucho m谩s detr谩s de estas breves palabras del muy reverenciado Oscar de la Renta.

    Entre el agradecimiento y la bienvenida, el Emperador de la Quinta Avenida, el couturier cuya etiqueta hace estremecer de gusto a cualquier se帽ora que se las d茅 de fina confirma al fin la culminaci贸n del que ha sido un sue帽o largamente acariciado: su personal y definitiva (re)conquista internacional.

    Como lo leen: tras m谩s de 40 a帽os en el negocio, el dise帽ador dominicano de origen y neoyorquino de adopci贸n a煤n no ten铆a punto de venta alguno al que llamar propio m谩s all谩 de EEUU.

    Por descontado, el suyo es un alcance planetario, de Sao Paulo a Tokio, pasando por Riyadh, pero cimentado sobre celebridades en alfombras rojas y chiringuitos en boutiques multimarca y selectas department stores (vulgo grandes almacenes).

    Para el caso, que nuestra capital jugara su papel como cabeza de puente decisiva en t茅rminos de asalto europeo s贸lo era cuesti贸n de tiempo.

    Coraz贸n espa帽ol

    “Madrid era la opci贸n l贸gica para nuestra primera incursi贸n a nivel internacional. El dise帽o y el sentimiento de los dise帽os de Oscar de la Renta se adec煤an a la perfecci贸n a la vibrante cultura espa帽ola. Estamos muy contentos y somos optimistas con esta aventura”, confirma Alex Bolen, director general de la firma.

    Desde luego, aqu铆 tiene grandes amigos y valedores, empezando por Nati Abascal (que en su d铆a ya consigui贸 traerse a Manolo Blahnik). Y ha bastado que el creador favorito del club de las primeras damas americanas Kennedy, Nancy Reagan, Hillary Clinton y hasta Laura Bush pusiera un pie por estos pagos para que la Asociaci贸n de Creadores de Moda de Espa帽a lo nombrara socio honor铆fico y Telva lo premiara con su famosa T en reconocimiento por toda su carrera.

    Estudiante de Bellas Artes en la castiza Academia de San Fernando, disc铆pulo de Balenciaga y de Antonio Castillo en Lanvin antes de dar la campanada en Elizabeth Arden por sabio consejo de Diana Vreeland, de la Renta hace hoy m谩s que nunca gala de un coraz贸n espa帽ol en los 350 m2 que se ha ganado en esa milla de oro capitalina (Barrio de Salamanca) que no para de sumar adeptos.

    Piedra de coral dominicano, madera de anegre y muebles que imitan los de su propio apartamento de Nueva York no pod铆an conseguir que el dise帽ador se sintiera m谩s en casa.

    驴La ropa? Pr锚t-脿-porter arriba y vestidos de fiesta abajo, en un sal贸n con chimenea incluida. Tambi茅n hay complementos, joyas (gentileza de la otrora musa de Saint Laurent Loulou de la Falaise) y algo de decoraci贸n para quien pueda pagarlo. Aqu铆, y pronto en Atenas, Par铆s y Mosc煤. vestidos de novia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!