Eureka!

El bloc d'en Quim Bosch

25 de març de 2010
0 comentaris

Relleu a l’AGAUR (i 2)

Ahir, 24 de març, el Consell de Direcció de l’Agència de Gestió d’Ajuts Universitaris i de Recerca (AGAUR) em va rellevar de la direcció executiva de l’Agència.

Fa poc més d’un any, quan em va proposar assumir-ne la direcció executiva, el conseller Huguet em va explicar el projecte de canvis en la governança de la recerca. Seguint les indicacions del Pacte Nacional per a la Recerca i la Innovació, l’AGAUR n’havia de ser protagonista destacada a l’hora de crear una agència de finançament de la recerca.

Catorze mesos després, tot i que el procés encara no ha finalitzat, aquesta agència de finançament de la recerca ja té cara i ulls: Talència. Arribar fins aquí no ha estat gens fàcil, i si s’hi ha arribat en tant poc temps ha estat gràcies a l’esforç i la generositat de molta gent. Tot plegat, tinc la sensació d’haver acabat una etapa, perquè amb aquesta cara i aquests ulls entenc que les passes amb què finalitzarà el procés de Talència van més enllà de l’encàrrec inicial i del meu compromís. És una sensació compartida pel conseller, i per aquest motiu vaig presentar-li la meva dimissió perquè la fes efectiva en el moment que considerés més oportú.

Han estat catorze mesos molt intensos i m’agradaria tancar aquesta etapa amb tres declaracions. La primera és agrair al conseller Huguet la confiança que m’ha fet durant tot aquest temps. La segona és reconèixer públicament la qualitat del treball del personal de l’AGAUR i agrair-los l’esforç i la generositat que han facilitat aquest procés de reestructuració. I la tercera és dir que estic molt orgullós i em considero un privilegiat per haver tingut l’oportunitat de servir el meu país des d’un lloc d’aquesta responsabilitat.


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.