Eureka!

El bloc d'en Quim Bosch

20 de desembre de 2008
0 comentaris

Propostes de turisme científic

Coincidint amb aquestes vacances, Recerca en acció, el portal de l’AGAUR dedicat a la divulgació científica ens proposa unes rutes per fer turisme científic.

De moment tenim set propostes, però ens en anuncien més durant els propers dies. Quatre de les propostes que ens fan són per fer turisme a Catalunya: la ciutadella ibèrica de Calafell, el museu de la tècnica de l’Empordà, la mina de petroli de Guardiola de Berguedà, i el parc natural del cap de Creus. Però també hi trobarem tres propostes que val la pena tenir en compte ja sigui per aquestes vacances o per unes altres amb millors circumstàncies, especialment perquè es tracta de destins eminentment turístics, de manera que per fer aquest turisme científic simplement només ens caldrà esgarrapar unes hores a uns destins turístics de per si. Es tracta de París (el museu d’història natural), la Toscana (la catedral i torre inclinada de Pisa, i el museu d’història de la ciència i la basílica de la Santa Croce de Florència), i Berlín (l’edifici Dahlem i l’acadèmia prusiana de les ciències al cèntric passeig Unter der Linden). Cada una d’aquestes propostes ve acompanyada d’una petita explicació del que allí hi trobarem o què hi va passar.

Fa mal efecte que jo ho digui perquè les concec, però estic segur que qualsevol que navegui per Recerca en acció està d’acord amb mi amb què es nota que al darrere d’aquest portal hi ha persones amb ganes de fer coses.


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.