Eureka!

El bloc d'en Quim Bosch

15 de març de 2017
0 comentaris

La comunicación vista desde la dirección

UPF-BSMDins del màster de Comunicació científica, mèdica i ambiental que organitza la Barcelona School of Management de la Universitat Pompeu Fabra (UPF), fa uns dies es va celebrar una taula rodona per parlar del paper institucional i de gestió que la comunicació té dins d’una institució de recerca. La comunicació més enllà de la divulgació científica, que és el que sol ser més llaminer per als alumnes d’aquest postgrau.

En qualitat de gerent de l’IFAE, vaig ser un dels ponents d’aquesta taula rodona; juntament amb en Joan Guinovart, director de l’IRB, i en Lluís Torner, director de l’ICFO. Més enllà de l’honor i la il·lusió que evidentment va suposar que m’hi convidessin, participar en aquest acte va tenir per a mi una component personal molt especial, perquè al 2005 vaig ser alumne d’aquest màster.

Us deixo la crònica que n’ha fet el Centre d’Estudis de Ciència, Comunicació i Societat de la UPF i amb uns foto de grup amb els tres ponents i els dos conductors de l’acte. D’esquerra a dreta: Marc de Semir, jo, Sandra Ortonobes, Joan Guinovart, i Lluís Torner.


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.