63è Aplec de Matagalls

Avui al cim de Matagalls (1.698 m), al massís del Montseny, s’hi ha celebrat el 63è Aplec. Després de la trobada inicial s’hi han repartit els premis a la constància als escursionistes amb 50, 45, 40, 25 o 10 participacions. A les 11 del matí el Bisbe de Vic, Romà Casanova, hi ha presidit la missa, sota la creu del cim. La creu que és als cims de la vella i cristiana Europa. Amb el Cant dels Adéus s’ha acomiadat el 63è Aplec i fins l’any vinent.
Dia asolellat amb algunes boires i presència notable d’excursionistes. Bona organització de l’Aplec com és habitual.
(www.aplecmatagalls.cat)

Foto: la missa celebrada pel Bisbe de Vic Romà Casanova (clicar si es vol engrandir)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*