El segrest de plaça Catalunya

L’ocupació de la plaça de Catalunya de Barcelona per part de grups d’indignats és en realitat un segrest insalubre d’un espai públic emblemàtic que ja dura més de 10 dies. No crec que tingui res a veure amb el dret de manifestació i de reunió l’ocupació permanent de plaça Catalunya. L’enorme complicitat dels mitjans de comunicació amb l’acampada d’indignats (Vilaweb n’és un exemple) ha fet créixer la festa. La deixadesa de l’estat de dret en permetre aquesta ocupació que atempta contra els drets de la resta de ciutadans, la majoria silenciosa, és vergonyosa. Com poc afortunada va ser la intervenció policial feta divendres passat. Calia ser més contundent, fer fora els ocupants i evitar que hi tornessin.

Foto: imatge de la Plaça de Catalunya de Barcelona trobada al web dels acampats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*