L’Arlet té dues mares: la mare que la va parir i la parella lèsbica d’aquesta

Llegint el suplement Criatures del diari ARA es pot arribar a la conclusió que el més normal, el que passa més sovint, és que els fills tinguin dues mares -o a vegades dos pares- i que tenir un pare i una mare és una raresa, una anomalia. En cada un dels suplements sovintegen les històries de lesbianes que tenen un fill o fills. O que després de tenir una relació amb un mascle, ecs quin fàstic, han arribat a la plenitud quan han trobat la seva parella lèsbica.  Ahir dissabte en l’article Pit o Bireró? hi havia un peu de foto que deia: L’Arlet mamant de la Mireia Font, una de les seves dues mares. I en el text de l’article se’ns explicava que “la Memè Tejedor va voler donar el pit a la seva filla Arlet. La seva parella, la Mireia Font, que portava la nena a dins la panxa, també ho volia fer. I la Memè l’ajudaria amb les preses, perquè no s’hagués d’aixecar sempre la Mireia”. D’entrada s’iguala la condició de mare de la Mireia Font, que portava la nena a dins la panxa, amb la Memè que únicament és la parella lèsbica i que, a diferència d’un pare, no ha contribuït en res en el naixement de l’Arlet. O potser l’òvul és de la Memè? També pot ser perquè de la la manera que està redactat el text el fet de portar la nena dins la panxa sembla només un aspecte marginal. Apassionant aquest món de les dues mares de l’Arlet.

Foto: Kate Moss i Lea T. Aquesta es deia Leandro i era un home però fa un temps va canviar de sexe. És filla del gran Toninho Cerezo jugador brasiler dels anys 80.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*