26 de desembre de 2010
Sense categoria
2 comentaris

DIR

De tots elspersonatges que desfilen en un còmic, el Pere seria aquell tipus sec, fràgil,poc seductor, mal vestit i mal afaitat, que surt de casa sense pentinar-se niposar-se desodorant. Un d’aquells que passen per la vida sense deixar unaempremta gaire profunda al terra. Però, com deia algú, de la mediocritat algeni hi ha ben poc espai. I el Pere conté una mica d’aquell geni que, quanesclata, pot ser fulminant.

El passat divendresem va trucar a la consulta per explicar-me el desenllaç del seu problema. Problema, que, tanmateix, jono hauria d’haver tractat mai, perquè gràcies a déu encara existeixen advocats laboralistes disposats atreballar… Nerviós, però amb un timbre de veu serè i plaent, em va explicarcom havia anat escopint tot el que pensava del seu cap d’oficina a la sevacara. No me’n va explicar gaires detalls, però crec que l’home, un mafiós d’aquells que fumen puros,segons he pogut inferir, va quedarben desencaixat.

 El seu acte espodria catalogar com un “autoacomiadament improcedent, però sensacional”, sisenyor! Tot i que va errar en un detall: el seu afany d’anticipar-se a l’EREque s’estava preparant, la seva fam de guanyar el pols al cap d’oficina,almenys una vegada, el van empènyer a auto acomiadar-se just el dia en quèl’havien de fer fora oficialment. El rumor que li havia fet arribar el Joan,íntim amic del cap de relacions humanes, va acabar dinamitant qualsevolpossibilitat de dur KO&KO altribunal, per negligències contra els treballadors.  I mira que jo l’havia alertat que calia tenir paciència.

Al Pere me’l vaigarribar a apreciar molt, la veritat. Les tardes que passàvem al despatx, quanjo li explicava els somnis mentre anàvem desfilant els seus malsons…

Ara, tot allò s’haesfumat. Intueixo que els del comitè d’empresa no l’ajudaran quan s’assabentinque va rebentar amb un punxó les quatre rodes del Mercedes del seu cap, l’home dels puros, just abans de marxar.

 Si he de sersincera, les genialitats com aquesta no em convenen: acabo de perdre un delsclients més fidels.

 

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!