PENSAMENTS I CIRCUMSTÀNCIES: JO

IRREFLEXIONS REFLEXIVES

ELS 10 FALSMANAMENTS: ALLÒ QUE ISRAEL NO VOL QUE SAPIEM

“El diable aconseguix el seu màxim grau diabòlic quan aconseguix ser respectat”

E. B Browning

No estan en cap taules de la llei. No estan al descobert. No s’accepta la seua existència més que “suposadament”, però són i formen part de la relació de falsimandaments, de falsos manaments, que Israel ens entrega perquè li obeïm i engolim les seues mentides i la seua manipulació:

1.En 1996 es va publicar un document, en el que van participar eminents figures dels eeuuaa com a autors, que invocà clarament a unir esforços per a fer retrocedir Síria, com molt tard, al cap de 4 anys, en 200, marcant un pla de treball polític dirigit a espentar els sirians al Líban, per a desviar l’atenció de Damasc mentre s’utilitzava una planificada oposició anti-Siria a Líban, i posteriorment desestabilitzar Síria amb la col·laboració solidària de Jordània i Turquia, la qual cosa ha anat succeint des de 2005 a 2011. A Israel li interessa que oblidem que aquesta va ser la raó fonamental per la qual es va instituir l’Aliança Anti-Síria i el STL (Tribunal Especial pel Líban).

2. Els alts càrrecs polítics americans i israelians, especialment els grans sacerdots Obama i Netanyahu, que suposadament s’ocupen de la suposada seguretat de l’estat i del món ,no són analistes estratègics, ni experts en seguretat sinó més bé tot al contrari: són sacerdots, bisbes i missioners, depenent del seu rang de poder, de la destrucció massiva, especialistes a resar i actuar per a produir la mort a gran escala, en blancs d’una diana que mai se situa prop de casa. Com tots els sacerdots de totes les “sectes ideològiques o versions del sistema”, creen narracions, contes, faules, inventen la història sagrada, com la versió oficial del 11S i construïxen la caracterització i l’atrezzo d’enemics invencibles i eterns, com el “terrorisme fantasmal”, és a dir, l’espectre del terrorisme que, abracadabra, fan aparéixer o desaparéixer, al seu gust i conveniència…”Donem terrorisme als estúpids i crèduls ciutadans” -tenen com a lema-.”Ells ens donaran la seua por i la seua voluntat, enfeblida pel terror a quelcom que només té una silueta, la que nosaltres dibuixem”.

3. La banca privada global, per a completar l’ardu treball realitzat amb relació a lucrar-se amb els crims contra la humanitat i les guerres, esponsoritzades per ella mateixa, s’amaga darrere la Reserva Federal Americana, el bressol del diable del dòlar, i aconsella, ja des de fa anys, als governs americans i israelià perquè emprenguen la santa croada contra l’enemic terrorista, eixos infidels molestos, llija’s Iraq, Afganistan, Líbia, Síria i Iran. Tots els “instruments” de l’orquestra falsimediática de dos estats assassins, psicòpates que compartixen idèntiques paranoies, Amèrica i Israel, han aprés a tocar la peça de “Disfressem la veritat i alienem al món amb la mentida mediàtica” amb tanta mestria que, actualment, no és fàcil trobar a algú que obertament “no crega” a americans i amics i s’atrevisca a posar en dubte, tan sols pel fet de demanar informació i proves que ho demostren, la malignitat dels infidels, la perillositat desorbitada d’Iran i les seues intencions atòmiques (no tan estranyes en els països occidentals i en especial en els arsenals israelians, secrets i no tan secrets, que Netanyahu oblida sempre citar) L’opinió pública occidental porta desenes d’anys sent ben entrenada, víctima d’un pla fantàstic “d’educació” mental, una programació per a creure el tio sam i als seus familiars pròxims.

4.Gràcies a les perquisicions eterns d’americans i israelians, sabem que el mal existix i que, casualitat de les casualitats, està en sòl àrab…el que pretenen que no vegem és que la Reserva Federal Americana i els seus tentacles, que asfixien l’economia mundial, els governs corruptes occidentals, la bruticia davall l’estora que entapissa el regne unit i francialemania, la CIA, el diabòlic Mossad, el mega-extremista partit LIKUD d’Israel, i altres “xicotets” elements són la verdadera faç de la malignitat pública que, cada dia, ens mira fixament als ulls.

5. Shimon Peres, ja en 2010, en el dia del record de l’holocaust, es va encarregar d’incloure en un moment estratègic del seu discurs en el Bundestag, quant a intenció “d’exaltar i manipular a les masses”, una frase lapidàriament premonitòria:”…no hem d’oblidar-ho: Iran és un verdader perill per al món”

6.Hace un temps, Rose Gottemoeller, una secretària d’estat adjunta i cap negociador de Washington, en temes nuclears, va demanar a Israel que firmara i subscriguera el Tractat de No Proliferació Nuclear. Israel es va negar amb fermesa.

7. L’ONU, un temps després, va procedir de la mateixa manera, constrenyent amb subtilesa i respecte (sempre excessiu, per tractar-se del poderós estat israelià) perquè fóra firmat l’esmentat tractat. Israel, novament, va desoir el suggeriment.

8. L’OIEA (Organisme Oficial de l’Energia Atòmica) va realitzar la mateixa petició a Israel i li va urgir a permetre sotmetre’s a inspeccions del seu declarat arsenal nuclear. Israel, una vegada més, es va negar a ambdós accions. Recordem, al contrari, que Iran ha acceptat, en tots els casos, les inspeccions dels seus temibles – més que les dels oficialment bons amos oficialment acceptats- armes nuclears.

9. L’OIEA, junt amb les 16 agències d’intel·ligència americanes, han afirmat soto voce que no hi ha proves definitives que facen pensar que Iran està construint més armes nuclears que altres països a què se’ls permet tindre, afirmant el seu caràcter defensiu.

10. Ja en 1986, i no hauríem d’oblidar-ho, Vanunu Mordachai, extècnic nuclear israelià que es va encarregar de divulgar amb notable valentia la notícia que Israel posseïx un important arsenal nuclear i que, per este motiu, va ser raptat pel Mossad, jutjat en secret i condemnat a 18 de presó, va fer el senyal d’alarma perquè pogueren prendre’s desenes de fotografies que demostren l’existència de la fàbrica més gran d’armes nuclears d’Israel, davall de les instal·lacions del reactor DIMASSA.


Connexió: LA MOSCA ROJA i KAOS EN LA RED.

Llig també: DE CÓMO UNA JOVEN JUDÍA PLANTO CARA A LOS SIONAZIS DEL AIPAC de J.F CORDURA

Publicat dins de Sense categoria | Deixa un comentari

  1. Al seu escrit li ha mancat amanir-ho amb unes dosis dels Protocols dels sabis de Sió… Encara que crec que no fa falta: se li entèn tot (el diable és diable per ser vell, pas per ser diable).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.