Hard Rock obrirà un nou hotel a Barcelona

Hotel Hard Rock a Barcelona

El mític hotel estatunidenc Hard Rock aterrarà a Barcelona per a ampliar l’oferta hotelera. Recordem, que està cadena d’hotels està repartida per tot el món, incloent Madrid.

La companyia d’inversions immobiliàries ASG, amb presència en els mercats d’Alemanya i Espanya, s’ha aliat amb Hard Rock International per al desenvolupament i la gestió d’un nou hotel de luxe que se situarà en l’última parcel·la disponible en primera línia de mar de l’àrea metropolitana de Barcelona.

La inversió, de més de 200 milions d’euros, inclou la compra de la parcel·la situada en el terme municipal de San Adriá del Petons al costat de la platja del Fòrum i al port esportiu de la mateixa localitat, que està connectat per metre i tramvia amb el centre de la ciutat comtal.

hoteles en barcelona

Amb una superfície de més de 30.000 metres quadrats, el Hard Rock Hotel Barcelona s’emmarca dins d’una estratègia destinada al desenvolupament de promocions hoteleres en les destinacions turístiques i empresarials més importants d’Espanya en els quals l’oferta no ha pogut donar resposta a l’important creixement del volum de visitants.

Les habitacions comptaran amb balcons privats amb vista al mar, mentre que la terrassa del terrat tindrà una piscina i un bar. També, comptarà amb una àmplia oferta gastronòmica oberta al públic, amb dos restaurants (gurmet i bufet), un sports bar i terrasses en el passeig del Moll de la Ronda, amb vista al port esportiu del Fòrum de Barcelona.

En la coberta de l’edifici, els hostes podran gaudir d’una agradable terrassa orientada al sud de més de 1.000 m2, amb piscina, servei de Pool Bar i vistes al mar i a la ciutat de Barcelona.

Dels preus, es desconeixen, però es podran reservar en les típiques plataformes online de reserves hoteleres com Trivago, la web de Jetcost o l’espanyola Momondo, entre moltes altres. Les obres començaran a la fi d’aquest any i l’obertura està prevista per a principis de 2022.

Hard Rock Hotel Barcelona és una inversió del cinquè fons immobiliari de ASG, que ha compromès el 85% dels 489 milions d’euros assignats pels inversors en el tancament de la seva fase de captació de l’any passat.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *