INFINITA MESQUINESA

Algú amb una mica de seny, podria apel.lar a les institucions europees, per evitar de totes totes, el pas de la pastitxada del TAV a tocar de la sagrada familia, abans que els polítics i no polítics d’açí i d’allà, gentussa amarada de mala bava primer i després la física i el pas del temps permetin tots plegats l’anorreament d’una de les grans obres de’n Gaudí.
Quan possible i malauradament s’ensorri l’obra més grandiosa de’n
Gaudí, la seva part, vull dir, gràcies a tota aquesta colla inacabable
de mesquins i mesells, en definitiva, males persones, incloen-t’hi
polítics i no polítics que deixaran passar ben bé a tocar, la gran
pastitxada del TAV(aquest será un altre tema).

Si malauradament, deia, potser no al principi però qui sap quan temps després, finalment s’ensorra, aleshores que diràn tots aquests aprenents de saberuts ineptes i cretins.
Quina mala i inútil excusa ens oferiran!!!
Ja posats, els hi dono una idea que de ben segur será del seu grat.
Proposo que amb uns quants retocs pressupostaris, faltaria més, començin a excavar quan abans millor tot una sèrie de tunels, si poden ser paral.lels millor, per augmentar l’oferta turística de la ciutat, quan més enclotats, també millor, ben bé a sota del Parc Güell i podria fer-se una bona estació-caverna, on podria encabir-s’hi naturalment el pas de la gran pastitxada, algún hotelet i tot, inclús, si es foradés prou i prou bé, podria muntar-s’hi un gran museu de Desastres i Desfetes Mundials, on al cap d’un cert temps s’hi podrien col.locar en lloc preeminent, com no, una maqueta de la sagrada familia, (tamany natural quasi que no caldria, no ens passèssim ara foradant) de com era abans i una altra de més senzilleta, dels terrenys ben ufanosament enrunats que quedarien després del mai previsible desastre arquitectònic i cultural.
Ara una mica més seriosament proposo endegar una campanya per internet o per interbrut o per on sigui possible i viable, naturalment una prompta i definitiva retirada d’aquest esperpent nefast del pas de la pastitxada arran de la sagrada familia. De moment només afegir, que si ho porten a terme, no mereixen ni l’aire que respiren i que si el pobre Gaudí aixequés el cap, els enviaria a tots a picar pedra, molta pedra que li serviria per pujar qualsevol nova genialitat.
Salut i a la fèina

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *