Projecte Camerun

Grup de Solidaritat Arxijove Poblenou

20 de novembre de 2004
Sense categoria
2 comentaris

Tots som Projecte Camerun

El grup de Solidaritat Arxijove Poblenou carrega les piles després de la seva estada al Camerun. Els membres, plenament convençuts de la tasca en favor dels pobres, es reuneixen aquest mes per establir noves vies d’actuació. Des d’ara tothom pot contactar amb ells a projectecamerun

@correu.mesvilaweb.com. Qualsevol suggerència, petició per a xerrades i vídeo, o consulta per un projecte solidari, serà assumida en la mesura de les seves possibilitats.


Segueixen Compartint el Món

El grup de Solidaritat amb el Tercer i Quart Món ha realitzat aquest estiu el seu primer camp de treball amb la missió catòlica de Blangoua, a l’Extrem Nord del Camerun.  L’experiència ha portat el grup a aprofundir en la línia de l’agermanament i ara cerca mitjans per seguir sent testimonis del seu lema: "Compartim el món".

Actualment, el grup ofereix aquest espai de difusió a tots els col·laboradors i ineressats en el projecte. Partint de l’objectiu bàsic d’apropar-se a la pobresa, els cal valorar quines eines són les més adequades per contagiar l’esperit missioner al màxim número de gent.

El Documental

El material gràfic que s’ha recollit durant el mes d’agost és un bon recurs per dinamitzar el seu testimoni sobre l’experiència. Així, destaca l’elaboració del documental "Si l’Àfrica s’enfonsés, la trobaries a faltar?".

L’estrena, el passat 5 de novembre a la Parròquia del Patriarca Abraham (Poblenou), fou tot un èxit de participació. Unes dues-centes persones van ser interpel·lades en aquest vídeo que mostra una nova cara del continent africà: la possibilitat d’un futur més digne amb un agermanament real, on els lligams humans són imprescindibles.

  1. Ei! Fa temps que no actualitzem aquest bloc, però aviat hi haurà novetats. Un nou grup s’està preparant per conèixer Blangoua aquest proper mes d’agost de 2006. Els missioners i tota la comunitat ja els estan esperant i nosaltres ens morim de ganes de tornar a l’Àfrica i, en la majoria dels casos, de tastar-la per primera vegada. Alerta! Que això enganxa! 

    Total, que el bloc presentarà canvis (ja tocava): explicarem el nou projecte d’agermanament i tota la feina de sensibilització de l’Arxiprestat Jove del barri de Poblenou.

    Fins aviat!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!