Projecte Camerun

Grup de Solidaritat Arxijove Poblenou

25 d'abril de 2006
Sense categoria
2 comentaris

Feliços els qui creuran sense haver vist!

Així comença un correu-e enviat per en Toni: «Aquesta era una de les frases principals de l’Evangeli d’ahir, segon Diumenge de Pasqua: "Feliços els qui creuran sense haver vist!"». Us compartim a continuació l”èxit de la jornada de Sant Jordi. Moltes gràcies a tots els que ens heu recolzat. La paradeta feia goig, sobretot per la vostra presència. 350 roses d’esperança per l’Àfrica!

Ei companys i companyes de la solidaritat,
Aquesta era una de les frases principals de l’Evangeli d’ahir, segon Diumenge de Pasqua: "Feliços els qui creuran sense haver vist!"

I tot i que Jesús la va dir als seus deixebles (en especial a Tomàs que no creia ni "a tiros") pensant en nosaltres, aquells cristians que ja des de fa uns quants segles no l’hem vist "in person"… jo crec que nosaltres ahir, segon diumenge de Pasqua i Diada de Sant Jordi SÍ que vam veure moltes coses i moltes persones; persones i coses que ens poden ajudar a creure en la solidaritat, creure en l’amistat compartida al voltant d’unes quantes roses i res més al mig de la Rambla del Poblenou; creure (com deia el Sergi al seu sms) que val la pena "inundar" el barri del color taronja del nostre projecte al Camerun; creure que, tot i ser pocs en nombre, els joves de l’Arxiprestat ens podem sentir ben vius i ben ressuscitats quan celebrem amb goig l’alegria de la Resurrecció en la celebració arxiprestal de les Pasqüetes; creure que Jesús veritablement es fa present enmig de les nostres comunitats cristianes quan ens reunim per cantar la fe i compartir els nostres compromisos; creure que podem seguir sent una Església jove i oberta al nostre Arxijove i que som capaços d’acollir un jove del Camerun que acaba d’aterrar pel nostre barri o un jove mexicà que es mostra molt interessat per tot el tema de les missions….


Feliços, doncs, els qui creuran sense haver vist!!… tot i que si obrim bé els ulls de la fe ens adonarem que de fet hem vist tantes coses que… difícilment podem deixar de creure. Quin do el de la fe!!

Gràcies a totes i a tots… només em sap greu no haver tingut més temps per a compartir tota la jornada més estona amb cadascú i cadascuna… i amb tots aquells que s’apropaven a la nostra paradeta de la Rambla: de fet, ja ha esdevingut un punt de trobada entranyable en la Diada de Sant Jordi.

Toni

  1. Cada vegada més, l’obra d’Aznar, continuadora de la de Franco, continua fructificant. Revistes, ràdios, diaris, agències de publicitat, televisions… promocionen els toros, la fiesta nazi de la nació espanyola. Ara la volen exportar a Occitània, França, Rússia, Austràlia…

    Mots turistes venen a Barcelona per morbo, per curiositat o mig enganyats a veure torturar i matar bous, amb l’acompanyament teatral espanyol, espanyolista, elitista, carca….típic de la fiesta nazional.

    La plaça de braus de la Monumental, propietat del grup Balañá, guanya diners gràcies a els turistes que venen en autocars amb guíes turístiques inclosos.

    Si vols que això acabi, vine a la Manifestació ANTITAURINA  de diumenge 24 de setembre de 2006 a les 16.00 h front a la porta Gran Via-Marina de la Monumental.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!