Marketing Digital

Tendencies de SEO i Marketing Digital

2 de maig de 2019
0 comentaris

Videos linkedin la millor opció per als teus negocis.

Els vídeos linkedin són una estratègia creada per als negocis o empreses i té com a propòsit desenvolupar o optimitzar els nivells de publicitat o promoció d’un determinat mercat permetent aconseguir els objectius comercials. El seu disseny es basa en una xarxa social la qual s’encarrega de connectar a diferents professionals a nivell mundial, aquesta plataforma audiovisual aconsegueix grans impactes tant en l’àmbit empresarial com en el sector de l’usuari comú.
Importància dels vídeos linkedin.

Aquest procediment audiovisual ha estat implementat per moltes empreses a causa de la seva gran efectivitat en comparació amb les metodologies escrites, els vídeos han de ser elaborats amb una alta dimensió informativa però amb un límit de temps molt breu, amb dissenys de màrqueting creatius i innovadors. És per això que el seu creixement és significatiu i al seu torn captura una gran quantitat d’usuaris, els quals es veuran temptats a adquirir els productes oferts mitjançant els vídeos linkedin per aquestes empreses o comerços.
Les companyies estan efectuant aquesta estratègia publicitària de vendes, perquè han comprès que és una excel·lència per atreure clientela nova, i mantenir els consumidors lleials, ja que els accedeix afegir amb continuïtat continguts nous que els ajuda a incrementar el percentatge de vendes, perquè en el seu majoria les persones som molt audiovisuals, és a dir, no agrada més veure, comprendre, escoltar …
Ens enamorem amb més facilitat del que podem veure i escoltar que llegir; I aquest mètode de venda aquesta aconseguint que moltes persones comprin productes per només veure vídeos que els enamora o enganxa. En altres paraules, està causant molt protagonisme per la seva eficiència i eficàcia.

Disseny dels vídeos linkedin com indica la agencia marketing online

Per dissenyar un vídeo linkedin has de tenir en compte:
1-. Són vídeos que requereixen una comunicació fàcil de comprendre.
2-. Que siguin curts i que causin sensació i impacte en el comprador, és a dir, que li generi desitjos de tornar-lo a veure.
3-. Completament innovadors, creatius; Evita les repeticions.
4-. Mantingues l’estil professional.
5-. Usa segona opinió és vàlida per aconseguir el propòsit del vídeo.
6-. No només ofereixis el producte en un vídeo, sinó també inclou els avantatges d’adquirir productes a tu empresa
7-. Torna un estrateg en venda o recerca assessoria professional.
Construir vídeos on es mostra com elaborar productes innovadors, faran créixer les teves visites i augmentaran el teu número de clients, perquè molts buscaràs de fer el mateix que tu, però preferiran sempre els teus productes que seran molt millor.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!