Marketing Digital

Tendencies de SEO i Marketing Digital

9 de maig de 2022
0 comentaris

Videomarketing y SEO

Més importància del vídeo

El vídeo sempre ha estat important però el 2022 ho serà més. L’ús i acceptació del vídeo, especialment en xarxes com Youtube o Tik Tok és cada vegada més gran.

Col·locar un vídeo en una pàgina o post és important perquè augmenta el temps que els usuaris hi romandran.

Això és una cosa que ja s’estava donant en anys anteriors, però en els últims mesos s’ha observat com, aquells blocs amb canal de youtube han augmentat les visites de forma exponencial mentre que els que no tenen canal i no integren vídeos als seus posts han caigut les visites.

El vídeo és i serà sempre el contingut rei, per això l’hem d’integrar a la nostra web i també aprendre i aplicar les tècniques de SEO al nostre canal de Youtube

A banda de generar contingut en format vídeo és fonamental optimitzar la descripció del canal de Youtube i dels vídeos, emprant paraules clau i hashtags rellevants que posicionin millor els teus vídeos.

Les cerques per veu
Les cerques per veu, especialment en els dispositius mòbils i els seus assistents, estan sent utilitzades cada cop més. Segons les enquestes, un 58% dels consumidors utilitzen les cerques de veu a través de Google, Siri o Alexa per trobar informació sobre negocis locals i compres a Internet.

La comoditat del voice search, que permet fer cerques sense fer servir el teclat, apunta que desbancarà les cerques convencionals. Els experts afirmen que les cerques per veu arribaran a copar les consultes dels cercadors en el futur, una tendència que augmentarà el 2022.

 

Aquest tipus de cerca obliga a fer certs canvis a les pàgines web com: esbrinar com pregunten els usuaris mitjançant veu, establir les keywords, optimitzar les dades de la web, crear estratègies per augmentar la interacció i tenir un disseny responsive.

Accessibilitat Web
Si audites la teva web amb Google Lighthouse – pots consultar aquesta guia: Com instal·lar i analitzar una web amb Google Lighthouse; veureu que un dels apartats que audita Google és l’accessibilitat.

L’accessibilitat té en compte els problemes de visió i escolta dels usuaris amb algun tipus de discapacitat. Per a Google és més important que la web sigui senzilla i accessible per a tots els usuaris que el disseny o el «bonica» que es mostri una web.

Són molts els factors que afecten l’accessibilitat web com la mida de la font (Google revisa que la web tingui una mida de font no massa petita), el contrast de colors als links i botons, etc.

Fins ara, l’accessibilitat és un factor que no s’ha tingut gaire en compte a l’hora de dissenyar webs, però la veritat és que l’accessibilitat està adquirint rellevància i s’espera que el 2022 Google faci modificacions en el seu algorisme en relació amb aquest aspecte .

Google Business Profile
Google ha canviat Google My Business que ha passat a anomenar-se Google Business Profile.

Google Business Profile continua sent una de les millors eines per treballar el SEO Local.

Ara, per configurar Google Business Profile, caldrà crear el perfil des de Google Maps o Google Search.

 

També t’hi pot interessar…

Com canviar les imatges de la teva web a format next-gen
Novetats a Google Page Speed ​​En què ha canviat?
Google eliminarà les cookies el 2023 En què et pot afectar?
Nou hosting per a WordPress d’Interdominis Més ràpid, segur i amb tot instal·lat!
Els 3 millors plugins de WordPress per netejar la base de dades
Així funciona Squoosh, la nova eina de Google per optimitzar imatges
Más información sobre este texto de origenPara obtener más información sobre la traducción, se necesita el texto de origen

agencia seo madrid

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!