Marketing Digital

Tendencies de SEO i Marketing Digital

17 de gener de 2021
0 comentaris

Video marketing pel 2021

Els consumidors actuals es decanten més per aquells materials audiovisuals: prefereixen escoltar i veure que llegir. Això no vol dir que el text vagi a desaparèixer, serà present com un bon acompanyant descriptiu.
No obstant això, el protagonisme se l’emporten els vídeos i, per això, no pots quedar-te a l’marge. Un cop sàpigues quines seran les tendències de vídeo màrqueting 2021 et serà molt més fàcil estructurar la teva estratègia i aplicar noves tècniques per impactar a l’audiència. La idea és que en l’any esdevenidor puguis seguir captivant al teu públic objectiu amb els continguts que prefereixen veure.
Avantatges de el vídeo màrqueting
Abans d’aprofundir més en les tendències de vídeo màrqueting 2021 que estaran presents l’any que ve, és important que recordis els avantatges que ofereix aquest genial format. Aquesta informació et impulsarà a seguir aplicant aquest format al teu estratègia o a incorporar-si no ho has fet. Entre els seus grans beneficis es troben els següents. Brinda major i millor experiència que qualsevol altre format de comunicació. Pots explicar els beneficis dels teus productes o serveis i mostrar el seu ús, el que humanitza el procés de venda on-line. És ideal per involucrar al consumidor, ja que és un canal de comunicació en el qual es pot establir un diàleg entre l’espectador i l’empresa. Aporta major transparència perquè pots donar a conèixer el que hi ha darrere del producte o servei. Atorga més credibilitat perquè les persones poden veure el que ofereixes i no només llegir-lo o veure una imatge sense cap referència. Per això, genera major proximitat i augmentant la confiança en el consumidor.
No només és un contingut més cridaner sinó que també és entretingut i còmode. Això es deu al fet que les persones actualment prefereixen veure un vídeo sense necessitat de llegir el contingut. Major efectivitat en el missatge a transmetre. Està comprovat que les persones recorden un 70% el que poden veure i escoltar a el mateix temps. El contingut es viralitza amb més facilitat perquè molts ho comparteixen, postean en les seves xarxes socials o envien a través de dispositius mòbils. Envia trànsit cap als teus altres canals online perquè té l’avantatge de poder col·locar l’enllaç de el vídeo a la teva web per redirigir als usuaris.
Millora el teu posicionament de la teva marca, ja que els principals motors de cerca inicien les seves pàgines amb resultats de vídeos. Coneix les tendències de vídeo màrqueting 2021 Ha arribat el moment que descobreixis quines seran les tendències de vídeo màrqueting 2021 que revolucionaran el màrqueting digital. Potser vegis algunes que ja has fet servir, però això no vol dir que siguin obsoletes, sinó que es mantindran vigents per la seva efectivitat.
1.- Vídeos explicatius animats Això no és una cosa nova, però sens dubte es tracta d’un format que va impactar al 2020 i ho seguirà fent en el 2021. Són usats comunament per les marques per descriure un producte o servei de forma ràpida i molt creativa. Aquest tipus de vídeos solen durar menys d’1 minut, temps suficient per mostrar la personalitat de la teva marca mitjançant la il·lustració i animació Et seran de gran ajuda per a descriure idees comercials complexes d’una manera més entretinguda i divertida. Però no creguis que els vídeos explicatius animats li treuen serietat a la teva empresa. De fet són molt usats en el sector financer, salut i immobiliari.
2.- Vídeos en els quals es pot comprar Les tendències tracten justament d’innovar, d’anar avançant d’acord a l’evolució tecnològica. Per això, no et pots quedar enrere amb la teva estratègia de vídeo màrqueting 2021. L’any que ve has de experimentar amb els vídeos en què li dones l’oportunitat a l’audiència de comprar.
Com és això? Senzill, aquests audiovisuals permeten als usuaris de les xarxes socials comprar al lloc. Això li brinda als consumidors una experiència semblant a la que pot viure en una botiga física. Mentre veu el producte i com el fan servir, tenen la possibilitat de fer clic per adquirir-lo i seran redireccionats a un lloc web. En alguns casos, donen la possibilitat que poden agregar-ho a la cistella i anar directament a la caixa. Aquesta és una forma d’escurçar el recorregut de el client per accelerar les conversions. També pots fer servir aquesta funció en altres tipus de continguts audiovisuals com tutorials i altres vídeos informatius, només has de inserir un enllaç.
3.- Experiència 360º
No hi ha dubte que els vídeos són la millor manera d’oferir-los als clients una representació visual del que la seva marca pot brindar. Però si vols realment atraure els consumidors, has de donar-li una experiència única, i pots aconseguir-ho amb audiovisuals de 360º. Aquesta tendència ha redefinit i seguirà redefinint l’experiència de visualització per a molts consumidors. Això es deu al fet que senten que tenen el control sobre com poden veure el producte o servei. A més, que l’experiència resulta més emocionant que amb altres tipus de formats audiovisual, com indica la agencia marketing digital madrid mentedigital.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!