Marketing Digital

Tendencies de SEO i Marketing Digital

11 de març de 2019
0 comentaris

Ventatges del Videomarketing

Engagement: el vídeo permet transmetre un missatge de forma original. Funcionen especialment els continguts que treballen el storytelling, l’humor i a apel·len a les emocions dels usuaris, tant positives com negatives.

Missatge: un missatge transmès mitjançant contingut audiovisual queda més clar, ja que s’utilitzen diversos recursos per transmetre-: imatge, música, veu en off i text.

Memorabilitat: ja que el missatge es transmet utilitzant diversos recursos, arriba a l’usuari per diversos sentits alhora, la vista i l’oïda, i està comprovat que això afavoreix la memorabilitat del mateix. Els usuaris recorden molt més una marca si han vist un vídeo de la mateixa.

Consum: el consum de vídeos és molt fàcil i còmode pel que els usuaris solen associar amb l’oci i estar més receptius. És més fàcil captar l’atenció dels usuaris amb un contingut audiovisual que amb un contingut en text.

Viralitat: els vídeos són més susceptibles de ser compartits i, com hem vist, en afavorir l’engagement poden convertir-se en continguts virals de forma més senzilla.

Compra: treballar el vídeo màrqueting de la marca augmenta la conversió. S’ha comprovat que els vídeos ajuden en la decisió de compra ja que permeten tenir una millor concepció de l’aspecte i funcionament del producte o servei.

SEO: els vídeos allotjats en plataformes com Youtube es posicionen de forma relativament senzilla en les primeres pàgines de resultats de Google. Però a més, una pàgina que contingui un vídeo també pot obtenir beneficis SEO ja que, d’una banda augmenta el temps de permanència en la mateixa gràcies a la reproducció del mateix, i de l’altra, si aquest es comparteix s’estaran aconseguint enllaços per a la web .

Trànsit de referència: els continguts allotjats en plataformes de vídeo són una font de trànsit per al lloc web de l’empresa.

Consultor seo amb 9 anys de experiencia Judith Sauch

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!