Marketing Digital

Tendencies de SEO i Marketing Digital

9 d'octubre de 2019
0 comentaris

Velocitat de càrrega: determinant per a l’optimització web

El internet s’ha convertit en la millor via disponible per a les diferents empreses o marques que volen apropar-se als clients de manera directa, sense limitacions d’horari, zona geogràfica, etc … a causa d’aquesta realitat coneguda, la plataforma en línia s’ha omplert de llocs webs que competeixen diàriament per atreure la major quantitat de trànsit.

En altres paraules, l’internet pot impulsar qualsevol negoci a l’èxit, però només si aquest aconsegueix destacar entre les multituds de pàgines webs. No és d’estranyar els professionals en aquesta àrea siguin altament demandats, el Màrqueting Digital està en constant creixement, i el SEO s’ha donat a conèixer amb una importància força alta. Avui parlarem dels aspectes que influeixen en la nostra “popularitat web”, ressaltant la velocitat de càrrega.

Com ja deus saber, el Màrqueting Digital es troba conformat per múltiples disciplines que intervenen en la vida de qualsevol empresa o marca dins de l’internet. El posicionament web (SEO) se centra en el lloc que ocupa una pàgina web dins dels resultats de Google, la qual cosa influeix directament en la quantitat de trànsit que rep.

L’algoritme de Google avalua diversos aspectes per determinar el posicionament de les pàgines en els resultats: qualitat de contingut, disseny web, autoritat i la velocitat de càrrega.

Eines per a determinar la velocitat de càrrega

La velocitat de càrrega és important per òbvies raons, a cap usuari li agrada esperar molt de temps per poder visualitzar una pàgina web. Si el nostre lloc es triga molt a carregar les persones van a sortir immediatament, augmentant la taxa de rebot i afectant, negativament, el nostre posicionament web. Reconeixent això ens podem preguntar: com conèixer si les nostres pàgines carreguen ràpidament?
S’ha de fer ús d’alguna eina capaç d’analitzar la rapidesa amb la qual carrega una pàgina web, hi ha varietat d’aquestes i algunes són gratuïtes, com:

1. GTMetrix: És una eina bastant útil i completa, després d’haver inserit la pàgina web, GTMetrix va efectuar una petició al servidor, recaptant múltiple informació del rendiment. L’eina llançarà dues notes en referència al nivell d’optimització de velocitat que posseeix la pàgina, i també oferirà diverses accions que poden efectuar per millorar-la com indica la agencia digital mentedigital.

2. Pingdom Website Speed ​​Test: També resulta força útil al moment d’analitzar la velocitat, trucades al servits i quines són les accions a dur a terme per millorar el lloc. Ressaltant que té l’habilitat d’organitzar els conjunts d’acord al pes del contingut i el tipus d’arxiu.

Qualsevol de les dues opcions anteriors són realment útils per a optimitzar la velocitat de càrrega del nostre lloc web, encara que podem trobar altres eines al mercat que igualment ens portarien beneficis  l’important és que no deixem aquest punt de banda, ja que representa una variable molt important per a Google, determinant en la nostra posició. El posicionament SEO analitza diversos factors, no només la velocitat, però sempre és bo ressaltar: mentre més gran sigui la rapidesa, millor (per a nosaltres, per als usuaris i per als cercadors).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!