Marketing Digital

Tendencies de SEO i Marketing Digital

10 de setembre de 2018
0 comentaris

Tres estrategies SEO per al teu negoci

És cert que està buscant estratègies clau per millorar la seva estratègia de SEO el 2018? Amb les transformacions d’algorismes coherents, pot ser incapaç de mantenir-se al dia amb les últimes novetats en tasques de SEO.

Tanmateix, hi ha alguns avenços clau que podeu executar que milloraran la vostra visibilitat en línia immediatament.

1. Augmenteu la velocitat de la pàgina per millorar el rànquing

Google sembla que acaba d’anunciar que a partir de juliol de 2018, es tractaria de la velocitat de la pàgina mòbil com un factor important per a la classificació dels resultats de la cerca per a mòbils.

Ens coneix que la velocitat de la pàgina afectaria l’UX o l’experiència de l’usuari i moltes facetes d’UX són factors de classificació clau.

Hem observat que, com més ràpida sigui la càrrega de qualsevol pàgina web, els visitants es quedarien més temps i es convertirien a clients pagadors en comparació amb els visitants als llocs web més lents.

La majoria de les empreses tenen un marge fantàstic de millora, ja que els seus llocs web no funcionen correctament.

Algunes maneres de millorar de manera efectiva la velocitat de la pàgina:

Podeu invertir en allotjament web fiable d’alt rendiment,reduir de manera efectiva totes les trucades HTTP simplement mitjançant la combinació de fitxers,comprimir i escalar imatges de manera eficaç.
Milloreu la captura del servidor, la compressió de Gzip, la compressió de fotografies,implementar l’emmagatzematge en memòria cau del servidor, la compressió de Gzip i la memòria cau del navegador,minifiqueu els fitxers JavaScript i CSS.

2. Inclou e integra el vídeo en tots els seus esforços de SEO

Els vídeos impressionants podrien retindre l’interès i l’atenció dels visitants interessats que han arribat al vostre lloc web i obligar-los a romandre més temps.

Això significa una experiència d’usuari positiva i això generaria una influència avantatjosa en la classificació orgànica del vostre lloc. A més, quan es publiquen vídeos a YouTube, estareu exposant la vostra marca específica a un públic més ampli a través dels resultats de cerca de YouTube.

Aprofitaràs l’autoritat del domini de YouTube perquè pugueu tenir l’oportunitat de que tots els vostres vídeos estiguin altament qualificats en els resultats del motor de cerca de Google.

Algunes maneres efectives d’incorporar vídeo a la SEO:

• Crea vídeos per demostrar qui ets i què faig precisament. Els vídeos s’han de crear per respondre totes les preguntes rellevants que arribin a la ment dels seus clients potencials sobre els vostres serveis, productes i la vostra indústria.

• Optimitzeu tots els vostres sorprenents vídeos a YouTube.

• Incrusteu els vostres vídeos a YouTube al vostre lloc web per mantenir els visitants compromesos perquè es vegin obligats a romandre més temps.

3. Construeix vincles amb la vostra marca personal

Qualsevol persona que hagi executat un lloc web durant un període de temps decent haurà rebut una càrrega de barreges de sol·licituds d’enllaços, la majoria de les quals són absolutament terribles. Malauradament, la majoria de les sol·licituds d’enllaç que heu enviat probablement són bastant terribles.

L’enfocament en fred sempre ha estat una tasca tremendament desafiant i no tan gratificant. Es tracta d’exigir l’ajuda d’un desconegut sense crear cap relació, que realment no funciona.

El volum i la força bruta no fan que les coses es facin amb la mateixa efectivitat que les relacions de so.

Trobareu que una vegada que la vostra marca personal està en funcionament, és molt més fàcil crear relacions i tornar a crear vincles efectius al vostre contingut.

Les marques potents es vinculen fins i tot sense preguntar; així és com és màgic.

Podeu crear una marca compartint contingut valuós relacionat amb la vostra indústria, col · laborant regularment amb el vostre públic i conegut com una excel·lent presència a la indústria.

font:experta seo barcelona judith sauch

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!