Marketing Digital

Tendencies de SEO i Marketing Digital

11 de març de 2019
0 comentaris

Tipus de vídeos per a les empreses

Existen molts formats diferents que es poden treballar en l’estratègia de vídeo màrqueting:

Videos publicitaris: són els coneguts anuncis que habitualment es troben a la televisió, però que també pot ser distribuïts per mitjans online.

Videos corporatius: són aquells vídeos que mostren els valors de l’empresa i, de vegades, les instal·lacions i els treballadors. Aquests continguts intenten plasmar en imatges la cultura corporativa.

Vídeos de portfoli: són vídeos en què es mostren exemples de la feina de l’empresa.

Videos demostratius de productes o serveis: mostren els avantatges d’un producte o servei i les seves principals característiques. Serveixen com a reforç audiovisual per expressar la proposta de valor del producte i així incentivar les vendes. Es poden crear vídeos individuals per a cada producte, per a cadascuna de les parts o característiques del producte, o un vídeo general del catàleg de l’empresa.

Videos formatius i vídeo tutorials: són vídeos explicatius que pretenen donar a conèixer alguna funcionalitat dels serveis o productes de l’empresa, o bé oferir formació de temes relacionats amb la mateixa, de manera que l’empresa o el professional es posicioni com a expert en el sector.

Videos testimonials: reflecteix l’opinió i experiència de clients de l’empresa amb algun dels productes o serveis.

Vídeo bloc: en aquest format el protagonisme l’adquireix la persona de referència de l’empresa o el professional, i mirant a càmera exposa temes d’interès.

Vídeo concurs: en aquest cas els vídeos dels realitzarien els usuaris en base a unes directrius i temàtiques donades per l’empresa.

Videos d’esdeveniments: mostren la presència de l’empresa en un esdeveniment i resum l’esdevingut en el mateix. Normalment tenen un muntatge dinàmic i una música de fons per transmetre als assistents i interessats les sensacions viscudes en l’esdeveniment.

Gràcies a les noves tecnologies, avui dia crear un vídeo de qualitat és més fàcil que mai. En funció de la tècnica emprada en la realització del vídeo trobarem vídeos d’imatge real o infografies animades, encara que és comú combinar diverses tècniques en un mateix vídeo.

Video marketing experts en SEO agencia seo barcelona.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!