Marketing Digital

Tendencies de SEO i Marketing Digital

9 de gener de 2021
0 comentaris

Tendencia digital pel 2021

El sector s’està adaptant a les necessitats dels consumidors i, al 2021, moltes marques posaran en pràctica la teoria al voltant de l’ètica de les dades. L’ecosistema digital només funciona si genera confiança. L’ètica de les dades va més enllà de l’mer compliment de la normativa; consisteix a triar accions que afavoreixin als usuaris. No hi ha dubte que és una qüestió complexa. Això no obstant, les empreses es preocupen per ella i per incorporar-la degudament a les seves pràctiques de negoci. A Google, l’ètica de les dades es tradueix en una sèrie de principis que regeixen totes les nostres accions.

Una recent enquesta de clients que realitzem a EMEA va revelar que la immensa majoria d’ells estan debatent la qüestió en les esferes directives. Un de cada cinc va afirmar haver creat un centre de privacitat d’alt nivell (un equip d’alts executius centrat en la privacitat de les dades) per adaptar-se a la nova normativa.1

El mesurament és més important que mai perquè el màrqueting basat en el rendiment sigui eficaç. L’ús de cookies que registren informació útil sobre el que passa després que un consumidor feu clic en un anunci és una pràctica molt eficaç i habitual entre els professionals de l’màrqueting per mesurar els resultats de la seva publicitat en línia. No obstant això, les exigències de privacitat dels usuaris i reglaments com el RGPD creen la necessitat de modificar els mètodes de mesura tradicionals per adaptar-los a un ecosistema en constant evolució.

Al 2021, es posarà molt èmfasi en l’ús de sistemes de mesurament innovadors i basats en la privacitat. Els professionals de l’màrqueting faran servir tècniques sofisticades, com els models de conversió, per quantificar l’èxit de les seves campanyes digitals com preveu la agencia marketing digital.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!