Marketing Digital

Tendencies de SEO i Marketing Digital

9 de juny de 2022
0 comentaris

seo ux

Levolució del SEO és imparable. Avui dia, lexperiència de lusuari (UX) és clau per atraure trànsit de qualitat a una web. Aquest treball, no necessàriament substitueix el tradicional treball SEO, però sí que és el millor complement per aconseguir posicionar una pàgina web o un contingut determinat en un cercador.

Des de Bloo Media, agència SEO a València, us convidem a descobrir alguns dels detalls més importants d’usabilitat i experiència de l’usuari, factors per a l’optimització SEO que et poden ajudar a escalar posicions a Google més ràpidament.

Què és l’SXO?
El SXO barreja el SEO i la UX. El seu principal objectiu és optimitzar l’experiència de l’usuari quan fa cerques a Google. És important assenyalar que l’SXO només té utilitat en les cerques realitzades a Google i no en altres plataformes o cercadors, a diferència del SEO.

En altres paraules, l’SXO consisteix a generar sensacions positives als usuaris que estan fent una cerca. És un procés a través del qual se’ls ofereix als usuaris la resposta que esperaven… però no només això! També sensacions positives durant la cerca.

Com afecta lexperiència de lusuari al SEO?
Ha arribat el moment de fer continguts per als usuaris i no per als robots de cerca. Això és perquè Google, igual que molts altres cercadors, ha aconseguit perfeccionar els resultats de cerca fins al punt d’aconseguir oferir als usuaris el que realment busquen i els agrada.

Això suposa un abans i un després al SEO i és que, les keywords i els enllaços queden relegats a un segon pla, i és lexperiència de lusuari la gran protagonista. És el que ens demana Google… ser útils per als usuaris que fan cerques! Ja no valdrà amb un text ben organitzat jeràrquicament, enriquit amb keywords, o amb estratègies de linkbuilding… ara els gustos i les necessitats dels usuaris marquen les prioritats!

Tot això ens porta a la següent afirmació: l’experiència de l’usuari (UX) s’ha convertit en un dels factors de posicionament SEO més importants, per això tant els especialistes SEO com el departament de disseny web han d’estar molt ben compenetrats.

curs seu pro

Avantatges d’optimitzar la UX per SEO
Optimitzar lexperiència de lusuari té múltiples avantatges per al posicionament SEO. En aquest apartat us mostrem una recopilació de les més destacables:

Promou l’optimització en línia de les plataformes en línia per a qualsevol dispositiu.
Analitzar l’experiència de l’usuari us oferirà gran quantitat d’informació i de dades que podeu utilitzar per conèixer les necessitats del consumidor.
Analitzar l’experiència de l’usuari també us ajudarà a conèixer millor el sector i anticipar-vos a les necessitats dels consumidors, una disciplina coneguda amb el nom de màrqueting predictiu.
S’enfoca a la satisfacció de l’usuari.

agencia seo barcelona

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!