Marketing Digital

Tendencies de SEO i Marketing Digital

1 d'octubre de 2018
0 comentaris

Seo offpage

Consells elementals per a la teva pàgina web en  SEO Offpage 

El SEO Offpage consisteix principalment en el màrqueting digital o les accions que s`implementen fora de la teva página web.

Accions que determinen una millora del SEO Ofppage bàsic

• Agrega la teva web a un directori de pàgines web: Aquests directoris, consisteixen en una sèrie de llocs on s` ordenen per categories i subcategories, les pàgines web. Aquí, podeu col·locar un breu resum de l’empresa  amb el logotip de la mateixa, més el vincle del lloc web. Aquesta és una de les millors opcions de donar a conèixer la informació de la vostre empresa.

• Presència en les xarxes socials: Google  ha començat a tenir en compte l’activitat que té la vostra empresa dins de les xarxes socials. Això, prenent-lo com un factor fonamental per al posicionament de la web. Al moment de tenir més seguidors a Twitter, més fans a Facebook i més t’agrada en instagram, Google veurà la popularitat de la vostra empresa i millorarà el vostre posicionament web.

• Popularitat en els teus perfils de les xarxes socials: si la quantitat de seguidors o fans a les xarxes, és baixa, existeix un gran problema dins de la teva comunitat virtual. Al posseir un major nombre d’usuaris que segueixen les teves xarxes, tindràs un major abast dins del món virtual.

• Intercambiar mencions: L`intercanvi de mencions en qualsevol xarxa, atrau més a Google. Al fer això, aconsegueix contactar un major públic.

Font:agencia seo barcelona

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!