Marketing Digital

Tendencies de SEO i Marketing Digital

1 d'agost de 2022
0 comentaris

seo 2022

Entendre què és el SEO i posar en pràctica una bona estratègia és fonamental per al futur de la teva marca. Creus que exagerem? Fes-li una ullada a aquestes raons:

Multiplica la teva visibilitat. Imagina que aconsegueixes posicionar la teva web per a un terme amb 500.000 cerques mensuals. Si el primer resultat que apareix als cercadors es porta un 20% dels clics, estaries obtenint 100.000 visites mensuals orgàniques, és a dir, que no et suposen cap cost addicional.

Millora la teva web. Ben fetes, les tècniques de posicionament web no només milloren la teva pàgina de cara als motors de cerca, sinó als mateixos usuaris. I millorar lexperiència dusuari significa millorar els teus resultats.

És una inversió a llarg termini. Optimitzar la teva pàgina web té uns certs costos inicials però, si aconsegueixes posicionar-te entre els primers llocs, tindràs una fantàstica font de trànsit de qualitat i sense cap cost. Seguint amb l’exemple anterior, imagina’t que 1 de cada 100 els usuaris que visita la teva web acaba fent una compra en línia i que el valor de temps de vida del client és de 100 euros. En aquest cas, estaries generant 100.000 euros mensuals en ingressos. I per descomptat, si posiciones per a diverses paraules clau o et llences al SEO internacional, els beneficis es multipliquen.

Rentabilitza la teva web. Si has realitzat una inversió valuosa en diners, temps i recursos per construir una web que representi la teva marca, el més lògic és fer que la visitin el major nombre d’usuaris possible per treure partit d’aquesta inversió.

Augmenta el teu impacte a les xarxes socials. El posicionament web crea sinergies amb el social media, ja que els enllaços que es comparteixen a les xarxes fan ús dels títols i descripcions que hauràs optimitzat com a part de la teva estratègia de posicionament.

Construeix confiança i credibilitat. Com ja he explicat, lautoritat i la rellevància són els dos factors clau del SEO. Per això, quan la teva web apareix entre els primers resultats de cerca, els usuaris saben que és un lloc que conté la informació que busquen i que ha estat aprovat per molts usuaris. En definitiva, els hi dóna la confiança que necessiten per llançar-se a convertir.

agencia seo

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!