Marketing Digital

Tendencies de SEO i Marketing Digital

18 d'agost de 2018
0 comentaris

Saps què és el SEO per veu?

Alguna vegada has intentat fer el SEO per veu?

Una de les coses que més fem avui en dia és utilitzar els nostres dispositius mòbils, però hi ha alguna cosa que ha canviat i és la forma en què fem servir els cercadors en ells. Tot i que és una funció o opció que no s’ha explotat del tot, per alguna cosa cal començar … i és que ja són molts els que han iniciat aquesta tasca d’utilitzar el SEO per veu o recerca per veu.

Utilitza Cortana, Siri, Google Now o qualsevol altra aplicació diferent a la tradicional està influint en els especialistes SEO.

Amb la veu podem preguntar o ordenar al dispositiu mòbil a fer la cerca, cosa que sens dubte resulta molt més ràpid i més pràctic que haver d’escriure el que estem buscant i més si ens trobem ocupats en quefers de la llar o potser fent algun esport.

Northstar Research ha realitzat un estudi de Google que indica que el major percentatge d’usuaris de la recerca per veu la tenen els joves entre 13 i 17 anys, que el fan servir per demanar informació sobre adreces o ajuda amb els deures.

Quan es realitza la recerca del mateix concepte, en ocasions els resultats coincideixen al 100% en les serps manuals i també per veu, però en altres ocasions no.

No obstant això, es té previst que això millori, raó per la qual s’ha d’estar preparat si ets consultor SEO per desenvolupar una estratègia SEO òptima per a les recerques manuals i orals, has experimentar, aprendre i sobretot entendre el patró de recerca dels usuaris , això permet que puguis sortir a les primeres posicions.

Per fer ús de SEO per veu, podem fer-ho a través dels nostres dispositius mòbils però també del nostre PC, aquesta última és una opció que pocs coneixem.

Moltes han estat les vegades, que hem volgut que es facin les coses amb només dir-les, o fins i tot comptar amb la capacitat de duplicar-per poder realitzar les activitats que necessitem ja que les nostres dues mans se’ns fan insuficients, sobretot amb el ritme frenètic que avui dia portem, per la qual cosa ens veiem obligats a buscar solucions que facin de la nostra vida una mica més pràctic i senzill, aquesta pràctica de recerca per veu de Google resulta ser una eina veritablement útil per a això, és còmoda, ens permet estalviar temps i ens ajuda quan es tracta d’inserir termes de cerca complexos, llargs o que no sabem com s’escriuen.

font:experta en seo barcelona judith sauch.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!