Marketing Digital

Tendencies de SEO i Marketing Digital

27 de juliol de 2018
0 comentaris

Què són els dispositius mòbils i els seus principals avantatges.

Què són els dispositius mòbils i els seus principals avantatges.

Els dispositius mòbils constitueixen tot aquell aparell o ordinador de grandària diminuta, amb les capacitats de processament i amb connexió a internet, memòria etc … els dissenys estan basats per a una sola funció o diverses. Un exemple d’això són els telèfons intel·ligents, tauletes, videoconsoles portàtils, targetes intel·ligents, rellotges intel·ligents entre d’altres.

Entre els avantatges de tenir dispositius mòbils tenim.

1. La connectivitat sense fils: El cablejat és una cosa molt tediós avui dia, per això la connexió sense fils permet amb més facilitat l’ús i accés a internet, així com la connexió entre diversos dispositius.

2. Un altre avantatge i és òbvia és la mobilitat, ja que aquests dispositius es poden utilitzar al carrer, fora de les oficines, aules. Permetent un adquisició de coneixement per la facilitat d’informació que atorga a través d’internet.

3. La capacitat de processament de dades permet major facilitat l’obtenció d’informació en qualsevol moment.

Com fer que els llocs web siguin amigables amb els dispositius mòbils?

Actualment l’ús d’internet en els dispositius mòbils està sobrepassant el de les computadores, per això els propietaris de les pàgines web han de corregir això. Però com es corregeix? Doncs a través d’aquest article et donarem alguns consells.

– Has que el teu lloc web sigui responsiu, per tant inclou el mateix contingut i informació en qualsevol dispositiu que s’accedeixi. Només procura canviar la forma en com es mostra i s’organitza en base a la mida de la pantalla del dispositiu. Nota, el disseny responsiu és bo per SEO, ja que és el seu format preferit per a llocs web mòbils.

– Un altre consell per a dispositius mòbils és que la informació sigui fàcil de trobar, ja que hi ha gent que vol trobar informació que necessita de manera ràpida i fàcil.

– No utilitzis el flaix, ja que això no es fa servir des de fa any, ja que és dolent per al SEO. Ja que això posa lent el temps de càrrega d’una pàgina; i hi ha dispositiu on no funcionen.

– Implementa l’etiqueta viewport, atès que aquesta és una manera senzilla de controlar com es veu l’aspecte del teu lloc web en els dispositius.

– Comprimeix les teves imatges, ja que les que tingui alta resolució fan realantizar teu lloc web. Doncs el més important és la velocitat.

– Executa de manera regular proves mòbils, assegura’t que les experiències dels mateixos siguin bones, per tant pots provar-la tu mateix en el teu dispositiu.

font:seo barcelona

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!