Marketing Digital

Tendencies de SEO i Marketing Digital

14 de març de 2019
0 comentaris

¿Que es un Expert SEO?

Què és un expert SEO?

Un expert SEO, també anomenat Especialista SEO o Consultor SEO, és tot aquell professional que se centra en el posicionament en cercadors web, analitzant les pàgines dels seus clients per a determinar quins són els canvis, estratègies i mesures que s’han de dur a terme per millorar- i obtenir un major volum de trànsit a través de les visites procedents de les serps de cercadors com Google.

Posar en marxa iniciatives en el terreny del SEO és una cosa que requereix treballar en magnitud de camps, de manera que obliga que l’expert sàpiga i domini matèries d’allò més diferent i variat. Cal tenir nocions de programació, de disseny, de publicitat i fins i tot de màrqueting per poder elaborar estratègies d’aquest tipus i, sobretot, fer-les de forma eficaç i productiva.

En l’actualitat, amb la importància que té el trànsit d’usuaris en base al que dicten els cercadors online, l’Expert SEO és un paper d’allò més important. Sense ell i sense les iniciatives de posicionament seria pràcticament impossible obtenir un bon flux de visites i créixer en l’àmbit digital. El públic actual recorre als cercadors constantment per consultar qualsevol cosa a internet; per això mateix, aconseguir el millor posicionament és clau per evolucionar i millorar la rendibilitat del negoci.

Independent o com a part d’una agència de màrqueting, aquest tipus de professional és d’allò més demandat actualment, com també d’allò més eficaç per millorar la visibilitat i presència de qualsevol empresa a la xarxa.

Per a què serveix un consultor SEO

Un expert SEO serveix per créixer a través del posicionament en els principals motors de cerca. És capaç de millorar el disseny d’una web, polir els seus continguts i dur a terme iniciatives que propaguin la imatge d’un negoci a través de la seva pàgina i de la seva presència a la xarxa.
Així, aquest professional no només millora el trànsit, també és capaç de fer que hi hagi molts més leads per a una marca, i per tant clients, així com de fer que aquesta sigui cada vegada més reconeguda gràcies a la seva forta presència.

Exemples d’ Experto SEO

En el servei de posicionament web que oferim a la nostra Agència SEO comptem amb diversos Experts SEO que s’encarreguen de fer que els nostres clients notin un augment de les visites gràcies als cercadors, així com també una millora en les posicions dins de les serps.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!