Marketing Digital

Tendencies de SEO i Marketing Digital

22 de maig de 2019
0 comentaris

Què és el màrqueting en xarxes socials?

Què és el màrqueting en xarxes socials?

El internet s’ha convertit en el millor aliat de les empreses per accedir al públic objectiu, ja que permet un nivell més ampli d’abast, la qual cosa beneficia els objectius de l’empresa i permet proposar noves metes més ambicioses. El màrqueting en xarxes socials es basa en l’implemento de campanyes empresarials dins de diversos perfils en aquestes xarxes, per exemple, Facebook, Instagram, Twitter, entre d’altres.

La principal característica del màrqueting en xarxes socials és que permet la creació d’un llaç entre els clients i l’empresa. La interacció és més directa, i la companyia ha de brindar una imatge agradable, interessada en els problemes reals del seu públic i en oferir-li una solució efectiva i de qualitat.
Per què implementar una estratègia de màrqueting en xarxes socials?

S’ha d’implementar el màrqueting en xarxes socials a causa de la característica del públic actual. Tot i que es podria dir que aquest tipus d’estratègia és necessària quan l’empresa es dirigeix ​​a un client potencial jove, aquest pensament ha d’eradicar-, cada dia són més els adults i gent gran que s’involucren en les diverses plataformes socials. Els telèfons intel·ligents són utilitzats per individus de totes les edats, de manera que navegar a la web ia les diferents xarxes, és una cosa que fa el ciutadà mitjà com indica la agencia marketing digital mentedigital.

Les xarxes socials han modificat no només la vida personal i les relacions fraternals o amoroses de les persones, sinó que també influeixen en les seves decisions de compra. D’altra banda, moltes botigues en línia fan ús d’aquests perfils per efectuar vendes. Altres companyies dirigeixen al públic, des dels seus xarxes socials, al seu lloc o pàgina web oficial, on es realitza la reconversió.

Així com l’internet ha estat el responsable de canvis en la vida personal, també és responsable de canvis en el mercat i en la forma de realitzar màrqueting. Les empreses han d’adaptar-si desitgen romandre. Ens trobem en plena era tecnològica, la qual cosa no es pot ignorar.
Tant la publicitat com el procés de compra, en si mateix, evoluciona. Amb això no volem dir que els mecanismes tradicionals s’hagin deixat en desús, les grans empreses segueixen emprant mitjans com la televisió, ràdio … però, també es troba actius a les xarxes socials. La combinació d’aquests factors es tradueix en un èxit per al màrqueting general de l’empresa.

En el màrqueting en xarxes socials és important definir els objectius i triar, correctament, la xarxa que permetrà l’assoliment dels mateixos como indica la agencia seo barcelona

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!