Marketing Digital

Tendencies de SEO i Marketing Digital

27 de setembre de 2018
0 comentaris

Per què s’ha d’utilitzar en els llocs web HSTS per millorar la seguretat i el SEO?

Els usuaris del lloc i els motors de cerca no prenen com una cosa sense importància la seguretat dels llocs web, que és probablement la raó per la qual s’ha sentit parlar de mesures addicionals de seguretat com HTTPS.

En aquest cas, us preguntareu: ¿Hauria de fer servir HSTS? Perquè creem que hauríeu de fer-ho menys que sigui editor de contingut i tingueu problemes per canviar a HTTPS. Ja que és difícil publicar anuncis en un lloc HTTPS, per la qual cosa molts editors han tingut problemes per canviar a HTTPS. Probablement també resultarà difícil publicar anuncis amb HSTS.

Però si ets dels que tenen dubtes respecte a l’HSTS pensem-ho d’aquesta manera, una major seguretat i temps de càrrega més ràpids equivalen a un millor SEO i, en última instància, a una millor experiència d’usuari. I És per aquesta raó que HSTS es converteix ràpidament en una necessitat per als llocs web.
Què és l’HTTPS i per què s’ha d’utilitzar en els llocs web?

El HSTS és un encapçalat d’resposta que informa al navegador que només es pot connectar a un determinat lloc web mitjançant HTTPS. És summament beneficiós ja que l’HSTS augmenta la velocitat i la seguretat dels llocs web d’HTTPS. És per això que per comprendre completament el que HSTS fa, necessita una mica de coneixement pràctic d’HTTPS. És per això que quan un usuari es connecta a un lloc mitjançant HTTPS, el lloc web després cita la sessió amb un certificat de seguretat de connexió (SSL).

Com es pot imaginar, això és especialment útil per al comerç electrònic, la banca i altres transaccions com PayPal, que requereixen que els usuaris ingressin informació sensata. Si els llocs usem HTTPS és clarament visible per als usuaris. Aquells que siguin assegurances tindran un signe de seguretat verda a la URL.

Per altra banda, aquells llocs que encara depenen solament d’HTTP es etiquetaran com a “No segur” en el quadre del localizador uniforme de recursos (URL).

Hi ha una solució per a això, fer que el seu lloc sigui encara més segur mitjançant l’aplicació d’HSTS. HSTS ajuda a la velocitat de càrrega de la pàgina i SEO, a més d’afegir una capa addicional de seguretat a la seva ubicació, l’ús d’HSTS també pot donar-li un impuls SEO ja que l’ús de HSTS fa que els seus llocs web es carreguin encara més ràpid.

Font del article:agencia seo barcelona mentedigital de Judith sauch

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!