Marketing Digital

Tendencies de SEO i Marketing Digital

18 de juliol de 2018
0 comentaris

Pàgines web impulsades per JavaScript

 

Molts encara desconeixen què és JavaScript, per a què serveix i com funciona en les pàgines web de manera que en la continuació d’aquest article donarem més detall d’aquests tres aspectes.
En primer lloc, es pot entendre com JavaScript a un llenguatge de programació que va ser dissenyat per utilitzar-se en les pàgines web i afegir-los major interactivitat, personalització i funcions que fan el lloc web molt més atractiu. Aquesta eina de programació va ser creada per Brendan Eich, cofundador de la Corporació Mozilla en 1995.

Per a l’ús i correcte funcionament de Javascript és necessari inserir en el codi HTML de la pàgina web i immediatament es podran afegir eines i efectes que la faran més dinàmica i potencialment personalitzable, sens dubte, és aquesta una gran forma d’impulsar una pàgina web avorrida o simple, a una divertida i extraordinària.

Com a part d’aquestes funcions de JavaScript i el seu ús en pàgines web es poden destacar: galeries d’imatges, efectes 3D i 2D, animacions de tot tipus capaços fins i tot de crear jocs, diferents dissenys, respostes interactives a les pulsacions de botons, afegir nou contingut a la pàgina com la reproducció d’àudio i vídeo, animació d’elements per poder moure’ls, canviar la seva mida, fer-los desaparèixer, etc.
Com utilitzar JavaScript a la pàgina web?

A més de les funcions anteriorment esmentades, també, molts llocs web solen utilitzar estigui habilitat per a conèixer sobre la transmissió d’informació dels hàbits més comuns de lectura dels usuaris, i l’activitat de navegació en diferents pàgines web, per portar un seguiment i degut anàlisi d’aquesta activitat.

Una pàgina web es divideix en dues àrees, a la del HEAD només el navegador pot visualitzar informació com el títol, la descripció, etc … A l’àrea del BODY tot codi inserit es converteix en text, també es mostra el contingut multimèdia, com imatges , àudio i vídeo, i per tant, s’executen les instruccions escrites en JavaScript, les quals estaran contingudes en una etiqueta o “tag” establert.

No obstant això, en col·locar moltes instruccions alhora perquè s’executin totes en l’àrea de la capçalera de la pàgina web es retardarà l’inici d’aquella, de manera que cal considerar per a un òptim rendiment, l’ús excessiu de codi JavaScript col·locar-lo en l’àrea del cos de la respectiva pàgina, preferiblement al final del mateix. Encara que, tenint en compte que sigui realment pesat i extens, la millor opció seria inserir-lo en un arxiu extern.

FONT:seo barcelona experta en marketing digital judith sauch

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!