Marketing Digital

Tendencies de SEO i Marketing Digital

7 de maig de 2018
0 comentaris

Màrqueting de vídeos

Màrqueting de vídeos

màrqueting digital de tendències digitals de major creixement

Aquí hiha un que ha estat vigent durant la major part de 2017 i, com se sap, és una de les poques tendències que moltes universitats ja han aprofitat. Tens

Considera això: segons un consultor seo freelance

El 45% de les persones mira més d’una hora de videos de Facebook o YouTube a la setmana;
Més de 500 milions d’hores de vídeos es mira a YouTube cada dia;

Els professionals del màrqueting que utilitzen vídeo augmenten els ingressos un 49% més ràpid que aquells que no ho fan.

¿Convenç ja? Puc veure perquè no sou jo; després de tot, el 64% dels prospectes universitaris dicen que prefereixen consumir contingut web universitari a través de text en lloc de vídeo.

Què significa això per a tu? Per comercialitzar amb vídeo, o no per comercialitzar amb vídeo?

En l’àmbit de l’educació superior, la tendència del màrqueting per vídeo no significa exactament què necessites dedicar-te per complet al màrqueting de vídeo; es tracta més del que està darrere de la tendència dels videos, i això és contar històries.

A continuació, fins i tot si no està invertint en videos en aquest moment, pregúntese: de quina altra manera es pot incorporar la narrativa d’històries en el seu màrqueting digital?

Una estratègia de màrqueting de continguts que se centra en les actualitzacions de xarxes socials i els blogs és d’una manera. El màrqueting i el nínxol d’influents són algunes altres formes, llavors parlarem més sobre aquestes 2 estratègies a continuació.

2. Màrqueting d’influències

Una altra tendència que encara no hem après a aprofitar. Què és comprensible, perquè comptar amb l’ajuda d’un influent per vendre un producte o servei és possiblement una mica més directe que aconseguir que algú l’ajudi a vendre una experiència que 1) dura de mig any a 4 o més; 2) costa una bona quantitat de canvi; 3) i només ocorre una vegada per a la majoria de les persones.

Però no és impossible. Al igual que quan descobrim el que la tendència del video màrqueting significa per a nosaltres com una indústria, anem a tenir que ser creatius sobre com influir en la comercialització d’influencers.

I al igual que el video màrqueting, es tracta de contar una història. Però aquesta vegada, alistar un influenciador per ajudar-lo a contarlo. Llavors, com podem aprofitar el poder d’aquest tipus de màrqueting íntim al campus?

Intenteu això: investigueu a les xarxes socials dels seus estudiants. Quins són els més implicats socialment, els de molts clubs, els que tenen oficines d’estudiants, que són ben coneguts a tot el campus i tenen un gran seguiment de les xarxes socials?

Ara penses: com poden ajudar-se uns als altres? Tal vegada podria ser temporalment l’imatge de la seva marca, publicant sobre les seves experiències de vida estudiantil amb llegendes informatives en Instagram, transmetent en viu els millors moments de la seva experiència universitària en Facebook o Periscope, publicant les històries de Snapchat sobre ella i les seves amigues divertint-se el campus.

Tal vegada pugui pagar un semestre del seu estudi a l’estranger si escriu sobre ell en cada pas del camí. O potser podria oferir-li un descompte en llibres de text, sopars i allotjament, si és una influència suficientment gran.

3. Aumentant la realitat

Ja sigui a través d’ulleres intel·ligents o ulleres, la computadora o el telèfon a la mà, no es equivoque: la realitat virtual està en auge.

I no és el de la tecnologia alta, escandalosament car i fora d’abast que alguna vegada pensem que era. Si bé l’ús de la realitat augmentada en màrqueting encara és bastant car, ajustarem les nostres impressions sobre el que compta com a realitat virtual abans de tots, “Woah woah woah, això és massa car per a mi pressupost de màrqueting”.

Probablement, el primer que li vingui a la pista és Pokémon Go, que crec que és un exemple perfecte de fer que la realitat virtual sigui accessible a les masses: cap equip addicional (que no sigui el seu telèfon), accessibilitat no tosca (és a dir , només es pot accedir a ella sombrero pesat), i, pel que fa a invertir en el desenvolupament d’una aplicació, no és tan car, quan considerem la nostra maravilla arraigada davant la perspectiva d’una realitat virtual.

Si bé és probable que no necessiteu desenvolupar una aplicació completament nova d’una vegada, podeu enviar-vos una sessió d’intercanvi d’idees i preguntar-vos: ¿Com puc utilitzar una realitat augmentada simplificada en el nostre màrqueting digital? Les visites virtuals al campus i un mapa interactiu del campus són algunes bones maneres de començar.

Una idea encara més genial? Inverteix en tecnologia de realitat virtual per als seus estudiants de STEM i publica’l com un benefici per inscriure’s a les xarxes socials. Et veuré astut com diables als futurs estudiants de STEM.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!