Marketing Digital

Tendencies de SEO i Marketing Digital

8 de juny de 2022
0 comentaris

Marketing digital

El Màrqueting Digital és lús dInternet i les xarxes socials amb lobjectiu de millorar la comercialització dun producte o servei sense deixar de banda les estratègies del Màrqueting tradicional. És a dir, aquesta disciplina consisteix en l’aplicació de les estratègies de comercialització als mitjans digitals.

Aquest concepte va sorgir a finals dels noranta amb laparició de les primeres botigues electròniques com Amazon. La revolució digital va suposar l’expansió d’un mercat on coexistien productes similars a preus similars, per la qual cosa el màrqueting tradicional va haver d’adaptar-se als nous temps perquè les empreses diferenciessin els seus productes en un mercat tan ampli.

El Marketing Digital aporta, entre altres coses, la personalització amb el client a un preu competitiu, l’augment de les vendes a través d’Internet, una visibilitat més gran de la marca i també un major abast a nivell geogràfic. Aquests són alguns dels avantatges que ofereix aquesta forma de comercialització:

Millor segmentació al públic al qual es dirigeixen les campanyes en funció dels seus interessos, del seu estatus com a clients…
Les fronteres desapareixen, per la qual cosa l’audiència potencial és molt més gran.

El Màrqueting Digital no s’adreça únicament a les grans companyies, i aquest mètode es converteix en una oportunitat d’expansió per a petites i mitjanes empreses.
Permet crear una audiència amb interessos similars donant l’opció a les organitzacions de conèixer millor les necessitats dels clients.
És molt més competitiu per a les companyies utilitzar els mitjans digitals que altres mitjans tradicionals com la premsa escrita o els mitjans audiovisuals perquè els pressupostos d’una campanya de Màrqueting Digital solen ser més flexibles segons les característiques de cadascuna.

Permet ajustar l’estratègia duta a terme les vegades que calgui fins aconseguir els millors resultats. Els departaments de vendes poden experimentar amb diverses opcions en poc temps sense necessitat d’esperar que s’acabi la campanya,  agencia marketing digital madrid

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!