Marketing Digital

Tendencies de SEO i Marketing Digital

7 de març de 2019
0 comentaris

Link Building Tècniques per a principiants

Al món SEO existeixen una gran varietat de tècniques que ajuden a posicionar-se en els primers llocs dels cercadors d’Internet. Aquestes tècniques han de ser polides al llarg del temps i, generalment, actualitzar-les gairebé cada trimestre. En el present, on les companyies, els mitjans de comunicació i altres organitzacions ja no són res si notienen seu racó virtual, les primeres posicions sempre estarien col·lapsades i reservades a les que puguin pagar-ho si el flux de visites no hi fos, en certa manera, filtrado.Para solucionar aquesta desigualtat, Google i la major part de cercadors, porten en les seves entranyes dels algoritmes que ajuden a gestionar les posicions en les seves bases de dades, no només pel nombre de visites, sinó també per l’interès general del públic, la categoria de la pàgina i molts altres factors que ajuden a igualar la balança.

Què vol dir això? Doncs és molt simple, si el teu portal o bloc és interessant per al públic ja tens la feina. SEO.Però la major part de les vegades no és així, per això entra en escena la figura del professional.

Deixant de banda les tècniques avançades del SEO, un blogger comú també pot fer un treball SEO (a petita escala) per guanyar posicions en els cercadors i fer-se més popular gràcies als seus articles.

Aquesta tècnica es diu Link Building i serà la responsable que, a partir d’avui, no tornin a baixar les visites al teu sitio.

 

Principales tècniques del Link Building

Cal destacar que les següents tècniques no són per a rebre visites demà mateix, sinó que són el primer pretext per començar el teu camí per l’autopromoció online i creació d’aliances amb els internautas.

Primer pas: comença amb bon peu

La principal característica que presenta un Link Building de baix rendiment sol ser la poca varietat d’articles que tens en el teu primer bloc. Per començar amb bon peu és aconsellable que les primeres visites no es trobin amb un únic post, prepara 5 o 6 post i després comença amb el treball SEO.
El post que vols presentar a la resta del món ha de ser una cosa seriosa.

Pren-te el teu temps en revisar-un parell de vegades abans de publicar-(no cal dir que és obligatori una gramàtica perfecta). Escull unes imatges boniques que li donin color al post adequadament. Tria un títol cridaner i amb ganxo (és la primera cosa que mira algú que arriba aquí) i no descuidis les paraules clau del texto.

Segon pas: Comença el Link Building de veritat. Per a aquesta primera presa de contacte, utilitzarem una classe de links poc invasiva.Aquests links són els que es poden incorporar en qualsevol missatge d’un fòrum, o mitjançant comentaris en altres blocs.

La tècnica és senzilla. Còpies el títol del teu post (o una frase clau) i la pegues en el cercador de Google, Yahoo, Bling, o qualsevol dels centenars que existeixen (jo particularment ús dels tres nomenats).

Quan facis la cerca no et portis una decepció al no trobar la teva pàgina aquí, simplement trobaràs persones que en algun moment van parlar del mateix que tu i estan més ben posicionats.

Ara ve el repte. La teva missió és entrar en cada un dels articles que el cercador s’associa amb el tema del teu post. Has de fixar-te que aquests articles tenen l’opció de deixar un comentari, si no és així abandona, ja podràs llegir en el teu temps lliure.

El comentari que deixis ha de ser coherent i ha de demostrar que vas llegir el seu article.Aquest es un inici per començar el teu linkbuilding.

Agencia marketing digital de Judith sauch

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!