Marketing Digital

Tendencies de SEO i Marketing Digital

29 de juny de 2018
0 comentaris

Táctiques de SEO Grey

 

 Tàctiques SEO de barret gris segons un consultor seo

El món de SEO és altament competitiu. Les persones busquen contínuament diverses oportunitats que els faran millors que altres empreses.

Idealment, Voleu conèixer alguns d’ells? Anem a començar amb aquestes cinc tàctiques.

Petites actualitzacions del lloc web

Tenir un lloc actualitzat rep un petit impuls de SEO perquè Google afavoreix el contingut nou. James Sun de Netotraffic va afirmar que veuen una onada de trànsit després d’actualitzar el seu lloc. Això inclou fins i tot canvis lleus com canviar fonts i textos corporals. I la quantitat de canvi i ubicació també pot influir en la puntuació.

Si feu pocs canvis al vostre lloc, esteu fent un cop d’ull a Google que heu actualitzat el contingut. Això els fa reorientar el vostre lloc.

Marcadors socials

El bookmarking social és una forma de guardar temes interessants a la web que indiquen que és un bon contingut. Això també ofereix una millor oportunitat al lloc web de classificar-se per les paraules clau que utilitzen.

Si comences i crees un compte, els blocs que marcaràs són els que recomanes. És encara millor si ja heu creat el següent. D’aquesta manera, també podeu establir-vos com un influenciador.

El bookmarking social és una mica similar al de màrqueting de social media. És a dir, haureu de mantenir-vos actiu, unir-vos a comunitats i relacionar-vos amb la gent. Això pot portar a més persones a descobrir el vostre lloc.

El Journal of Search Engine (Motor de cerca) ha descobert que el marcatge social pot arribar a ser, fins i tot, la font més important del trànsit del vostre lloc.

La redacció  del contingut millor manual, hi ha un munt d’eines d’edició d’articles que podeu buscar ràpidament a Google. Però Google ja ha orientat i penalitzat llocs web que utilitzen eines per articles o qualsevol contingut generat per una eina automatitzada després de la seva actualització de Panda.

Aquesta tècnica és de vegades considerada com un barret negre de SEO i pot provocar una pèrdua de risc que condueixi a la pèrdua de tots els vostres esforços una vegada que l’agafeu.

Xarxes privades de blocs
Les xarxes privades de blocs (PBN) són una tàctica de SEO on adquirir dominis caducats que ja tenen autoritat. A continuació, els utilitzaràs per enllaçar als vostres llocs web.

L’ús de PBN us dóna la llibertat de fer el que vulgueu a l’estratègia de creació d’enllaços, és a dir, podeu controlar els textos i enllaços que utilitzarás.A més, l’autoritat que tenen els dominis caducats us permetrà augmentar la puntuació instantània.Pero es una técnica perillosa,  has de tenir molta experiencia en seo per dominarla de forma correcta.El risc?Temps, diners i energia.

La compra de diversos dominis i configurar-los tot pot ser costós tant en diners com en temps. També cal tenir en compte l’allotjament i la seguretat. Alguns fins i tot creen que els mitjans de comunicació social els compten perquè semblin un lloc web “normal”. Per tant, per a cada domini que compreu, és possible que hàgiu de fer 2-3 hores de treball extens al principi.

atenció amb el SEO negatiu

L’ús d’una eina com SEO SpyGlass us pot mostrar informació sobre qualsevol rerefons inusual dels enllaços que tingueu al vostre lloc, de manera que si això us passa, actuï immediatament.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!