Marketing Digital

Tendencies de SEO i Marketing Digital

22 de novembre de 2019
0 comentaris

La Realitat Augmentada a Google Maps més a prop de ser oficial

L’evolució de l’aplicació Google Maps és realment increïble, amb el pas el temps ha passat de ser un desenvolupament en el que simplement es podia veure un lloc en el món a convertir-se en l’eina gairebé per defecte per trobar alguna cosa (fins i tot una botiga) i saber exactament com arribar-hi des del lloc en el qual s’està.

El cas, és que des de fa un temps des de la companyia de Mountain View s’està provant l’ús de Realitat Augmentada (AR) en aquesta aplicació, però fins a la data només un petit grup d’usuaris han pogut veure en els seus terminals com quedava la interfície … però poc més, ja que la implementació no era ni de bon tros completa a Google Maps. I, això, és una cosa que ha canviat en el dia d’avui segons ha comunicat la mateixa firma nord-americana.

Segons les dades que han publicat, s’ha procedit a llançar una beta més àmplia en la qual són bastants més usuaris de terminals Android (més enllà dels que utilitzen un Píxel de el propi fabricant) els que poden conèixer la idea que té a l’hora d’implementar la Realitat Augmentada en una de les millors aplicacions que ofereixen des de Mountain View. Per cert, la implementació, a l’almenys de moment, es restringeix a les indicacions a l’establir una ruta per arribar un indret caminant.

Una interfície correcta i que apunta alt a Google Maps

El que s’ha pogut veure des del dia d’avui Live View que és el nom que se li ha donat a aquesta funcionalitat, això sí no per a tots els usuaris de moment (s’ha d’estar apuntat a la versió de prova de Google Maps i que es realitzi una activació per part de la companyia en els servidors) amb prou feines varia al que s’havia conegut fins a la data, però hi ha un canvi important: és possible moure i seguir veient inflació a la pantalla -això sí, de vegades es pausa tot perquè la seguretat a l’caminar sigui màxima-.

La Realitat Augmentada a Google Maps més a prop de ser oficial

Si vols conèixer si ets dels que tens accés al seu terminal Android (en poc temps en iOS aquesta opció també es llançarà), el que has de fer és establir una ruta a seguir a peu i, una vegada que prem en el botó de color blau que s’inicia la navegació, a la zona inferior es veu un botó anomenat Vista en viu que, a l’prémer en ell, dóna accés a la interfície en la qual s’utilitza la realitat augmentada. Així de senzill és tot a Google Maps, como indica la agencia de marketing digital mentedigital.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!