Marketing Digital

Tendencies de SEO i Marketing Digital

3 de març de 2019
0 comentaris

La nova actualització de Twitter

La nova actualització de Twitter

Twitter és una xarxa social molt popular, caracteritzada com un mitjà informatiu. Els seus renovacions són considerades dins el món de les xarxes socials, com esdeveniments importants que generen impacte, ja que són moltíssims els usuaris, comptant gran quantitat de personatges famosos i polítics, que donen feina aquesta xarxa. Sent així, l’última actualització de Twitter, summament comentada dins del web.

Aquesta actualització de Twitter li possibilita, als usuaris, crear tweets amb més caràcters dels establerts, podent compartir contingut enriquits amb vídeos, enllaços o imatges, sense reduir la quantitat de caràcters amb els quals pots explicar.

Aquesta actualització de Twitter marca un abans i un després ja que, per primera vegada, la plataforma pren una posició més relaxada pel que fa al mètode de comptabilització dels caràcters màxims, que es disposen per a cada tweet. Gràcies a aquesta actualització, els tweets que vam pujar a la xarxa social, poden aportar una major informació i considerar-se més “nutritius”.

Beneficis de l’actualització de Twitter

Aquesta actualització es pot aprofitar des de diversos angles, entre els quals ressalten:
1. piulades amb contingut multimèdia: quan decideixis publicar un tweed amb alguna foto, enquesta, vídeo, missatges directes dels teus tweets, GIF, tweets citats … no es veurà reduïda la quantitat de caràcters disponibles. És a dir, l’URL necessària per a la publicació del contingut multimèdia, ja no afectarà la possibilitat d’extensió pel que fa al text.

2. Respostes de piulades: al moment de realitzar una resposta dins de la xarxa social, les mencions dels usuaris ja no s’han de prendre en consideració, com a part dels caràcters que es disposen, originalment, en la creació del tweet. D’aquesta manera, les converses perden tensió i aconsegueixen ser més extenses, sobretot quan es tracta d’un tweet dirigit a un conjunt d’usuaris.

3. Retuitejar els tweets propis: Encara que això no té a veure amb l’extensió, és una altra funció agregada per l’actualització. La possibilitat de retuitearte a tu mateix, et permet treure profit als millors tweets, aquells que han efectuat un major impacte en els teus seguidors.

4. Citar els teus propis tweets: Aquesta funció permet ampliar continguts anteriors, i comentar-los per tal d’enriquir-més.

Les modificacions efectuades en aquesta xarxa social, poden semblar petites, però en realitat representen un canvi en la metodologia i funcionament de Twitter. Els usuaris es poden beneficiar de les noves funcions, que presenten un ambient més lliure pel que fa a expressió, extensió i creació de contingut com recomana la agencia seo a barcelona.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!