Marketing Digital

Tendencies de SEO i Marketing Digital

7 d'agost de 2018
0 comentaris

Importància d’una bona Estratègia de continguts de la teva Pàgina Web

Si bé és cert, el contingut d’una pàgina web, resulta ser un dels elements interns del SEO o, dit d’una altra manera, el SEO On Page, de manera que, interfereix en forma directa i immediata amb el que seria el posicionament web , en raó d’això, es determina la importància, d’una bona Estratègia de continguts.

En aquest sentit, una estratègia d’aquest tipus, pot significar l’èxit del teu lloc web com a mitjà de treball.

L’Estratègia de Contingut Efectiva

Quan es tracta de la construcció d’una pàgina web, sempre hem de tenir a la mà, un pla, el disseny, contempli tots i cada un dels factors fonamentals tendents a l’obtenció d’una bona posició entre els resultats dels cercadors, i un contingut satisfactori dels usuaris, com es va fer èmfasi anteriorment, té una de gran rellevància, i aquí, és on té lloc la necessitat de l’Estratègia de contingut.
En principi, pel que fa als objectius a obtenir-se amb el lloc web, s’han de presentar de manera clara, palpable i possible, Què es vol obtenir? Com ho vaig a obtenir? I fins i tot, Fins on vull arribar ?, amb tot el que ofereixo a través de la meva pàgina, lloc o projecte online.

Es important també, establir, cap a qui estarà dirigit el contingut, als fins de portar o aconsegueix un contingut apte i d’acord a aquests subjectes, i determinar, al mateix temps, estratègies de màrqueting al voltant d’això.

També hem de tenir en compte la renovació del contingut , ha de ser programada, planificada, és a dir, cada quant es presentarà un nou contingut que mantingui als usuaris, a aquest efecte, es poden determinar dates en el propi lloc perquè els usuaris estiguin atents a les noves publicacions.

Així mateix, l’estudi i anàlisi de la competència, en funció d’allò al que es refereix la nostra activitat per la qual fem ús d’un lloc web, resulta ser un dels factors fonamentals en tant que hem de millorar en els que ells fan i tractar de fer el que no pot.

Seguidament, el contingut que destinem al nostre lloc web, ha de ser d’alta qualitat i en la seva totalitat original, a part d’això, caldrà reforçar-lo amb altres elements, com vídeos o imatges, que, si s’escau, permetin a l’usuari una experiència més satisfactòria i ho facin tornar i, si hi ha lloc, recomanar-nos.

font:agencia seo barcelona mentedigital  ( judith sauch)

           

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!