Marketing Digital

Tendencies de SEO i Marketing Digital

22 de maig de 2019
0 comentaris

Importància de l’estratègia de màrqueting digital

Importància de l’estratègia de màrqueting digital

Actualment, les empreses, marques o companyies han d’establir una estratègia de màrqueting digital per a garantir el creixement i el major abast al públic objectiu.

El context digital que es maneja actualment és força ampli, i s’involucra directament en la vida i activitats quotidianes dels individus. Els aparells tecnològics mòbils i avançats han obert un món completament nou, on les persones es contacten, estableixen comunicació …. i les mateixes empreses barallen per captar l’atenció dels usuaris, i influir en les seves decisions de compra.

Què es considera per crear una estratègia de màrqueting digital?

L’estratègia de màrqueting digital ha de considerar diversos aspectes, com indica un consultor seo:

1. Objectius de l’empresa.
2. Producte i / o servei que s’ofereix.
3. Públic a qui s’adreça o perfil del client potencial.
4. Pressupost de màrqueting.
5. Nivell d’abast actual.
6. Implementació i resultats de màrqueting tradicional (publicitat en televisió, ràdio, avisos …)

Així mateix, els professionals encarregats de la seva creació i implementació, han de considerar i avaluar els diferents portals en línia que beneficiarà a l’empresa i impulsaran l’assoliment dels objectius.

Una companyia pot utilitzar com a mitjà per actuar i fer vida web les xarxes socials, o poden optar per la creació d’un bloc, pàgina o lloc web oficial. També poden combinar i fer servir diverses plataformes.

Encara que sempre és recomanable utilitzar diversos enfocaments, és important no descuidar els portals webs de l’empresa. Per la qual cosa, si decidim crear perfils a Instagram, Facebook i, a més, tenir un lloc web amb diverses pàgines, cal que monitoreemos tots aquests portals, perquè la imatge de l’empresa sigui en benefici als objectius. Per aconseguir això, cal que l’equip de màrqueting es trobi conformat per múltiples especialistes que treballin en coordinació i harmonia. Coincidint en el maneig d’eines online, i destacant-se per coneixements en anàlisi de dades i destreses digitals.

El màrqueting tradicional no és suficient per arribar al públic actual i les empreses necessiten sobreviure al canvi efectuat per l’avanç tecnològic i l’auge cibernètic. Les decisions de compra dels clients es veu influenciada pels mitjans en línia, les opinions de les persones, la presència de determinada companyia a la web, la imatge que ofereix al públic, la fiabilitat que transmet, entre d’altres aspectes.

Per moltes raons, l’estratègia de màrqueting digital ha de ser efectuada per especialistes, capacitats amb coneixements i experiència. Les empreses han de donar-li la importància al màrqueting en línia si esperen créixer professionalment com recomana la agencia seo barcelona.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!