Marketing Digital

Tendencies de SEO i Marketing Digital

14 de febrer de 2019
0 comentaris

Importància de les estratègies de Màrqueting Digital

Importància de les estratègies de Màrqueting Digital

El màrqueting digital s’ha convertit en un element pilar perquè les empreses puguin assolir els seus objectius de vendes i creixement. Prenent en consideració que, actualment, gran part dels clients en gairebé tots els camps o àrees de rendiment es troben dins del món en línia, és necessari complementar l’estratègia de màrqueting tradicional amb una visió més moderna, enfocada a destacar la marca dins de la web. Les estratègies de Marketing Digital tenen com a objectiu augmentar la visibilitat d’una marca específica utilitzant, com a mitjà popular, l’internet i les xarxes socials, a més, aconsegueix augmentar les vendes, ampliar el públic objectiu, fidelitzar clients, entre altres aspectes.
Dins de les estratègies de Màrqueting Digital podem trobar diverses accions que es realitzen amb l’objectiu de consolidar la presència d’una empresa, mar gran, mitjana o petita, dins de la web.

Quines aspectes s’han de contemplar en les estratègies de Màrqueting Digital?

Existeixen múltiples estratègies de Marketing Digital, però les principals engloben el següent:

1. Creació del lloc web: aquest aspecte és bàsic fonamentalment, necessàriament l’empresa ha de comptar amb un lloc web on es pugui oferir al seu públic els seus productes o serveis, i concretar les vendes dels mateixos. El lloc ha de presentar una imatge professional, que genera confiança als usuaris que arriben a ell, ha de ser d’easy navegació i comptar amb elements que faciliten el procés de conversió.

2. Creació del blog empresarial: Un blog que pertany a l’empresa resulta bastant útil, ja que permet atraure una major quantitat de visites al lloc, mitjançant articles i publicacions. Dins del blog empresarial s’ha de concentrar l’estratègia de màrqueting de contingut, que millorarà la visibilitat de la pàgina dins de la web.

3. Creació d’una estratègia SEO segons un consultor seo: La estratègia SEO (optimització de motor de cerca), també coneguda com estratègia de posicionament de motors de cerca, té l’objectiu de millorar la visibilitat de la pàgina dins dels resultats orgànics de cercadors, com Google. És molt important que, quan algú entre internet i pregunti sobre productes o serveis que ofereix la nostra empresa, el nostre lloc web es troba en els primers resultats. El SEO és important perquè genera gran quantitat de tràfic de qualitat.

4. Presència en redes sociales: És fonamental que tota empresa compta amb perfils en xarxes socials, que permeten la creació d’una comunitat d’usuaris, que senten un contacte emocional amb l’empresa, companyia o marca. Les xarxes permeten la interacció personalitzada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!