Marketing Digital

Tendencies de SEO i Marketing Digital

14 de juny de 2018
0 comentaris

Google RainkBrain

Nou algoritme Google RainkBrain influirà en el posicionament SEO

Google va anunciar fa uns mesos que iniciaria l’aplicació d’un nou algoritme als seus resultats de cerca, denominat Google RanBrain. Les característiques d’aquest nou algoritme resideixen principalment en el seu ús de la intel·ligència artificial, per primera vegada, per així mostrar els resultats més rellevants davant les queries dels usuaris como indica un consultor seo freelance com judith.

El poder brindar-li la facilitat a l’usuari de poder aconseguir allò que desitja d’una manera fàcil i ràpida, ha estat la motivació per als motors de cerca, de manera que cada any veiem com treuen nous i avançats algoritmes, ja que satisfer aquesta necessitat dels usuaris no és realment una tasca fàcil.
La funció que té aquest algoritme és diferenciar amb qual sentit real és el que un usuari busca a Google una paraula ambigua com per exemple “planta” (que pot ser de planta elèctrica o de reciclatge, o de planta com un vegetal), i això ho fa a través d’una tècnica anomenada “desambiguació”. Aquest algoritme és capaç de diferenciar entre paraules claus, polisèmiques i sinònims relacionats, per afinar els resultats de cerca i aconseguir donar amb el qual l’usuari realment desitja.
No obstant això, encara existeixen recerques a les quals aquest Google RankBrain no pot oferir resultats òptims, i sol ser un dels problemes que han de solucionar, ja que encara no entén certes consultes.

Professionals del posicionament SEO es pregunten com afectés Google RankBrain

El posicionament SEO d’una pàgina o web es basa en diversos factors i aquest algoritme el que fa és ajudar i millorar els resultats de cerca, aprenent a la vegada del comportament de l’usuari. Per aquesta raó, els professionals d’aquest camp no han de preocupar massa, ja que es tracta només d’una estratègia que busca la mateixa manera que el SEO la finalitat de facilitar a l’internauta el que busca.
L’algoritme RainkBrain és avui dia el tercer factor més important per aconseguir el bon posicionament SEO, a part dels altres dos factors, enllaços i continguts.

A l’hora de prendre en compte elements per al SEO, hi ha diversos detalls que s’han de cuidar com aumentar visites per a millor posicionament, àmplia el volum de keywords relacionades amb el contingut, apostar amb força a posicionar-se en els tres primers resultats de cerca , el SEO local prengués importància.

Però fora de tot l’esmentat anteriorment, el més important que has de saber és que RanikBrain afectés les estratègies de SEO quan aquestes no estiguin basades en millorar i adaptar-se al comportament de l’usuari.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!